Katarinavägen 20, Södermalm/Slussen, Stockholm

Typ av lokal Kontor
Yta 133 m2
Adress Katarinavägen 20, 116 45 Södermalm/Slussen, Stockholm
Tillträde Omgående

Om lokalen

Totalrenoverat modernt kontor för ca 10-15 personer. Ni sitter här en bit upp i huset på plan 5. En trappa upp finns tillgång till terrass/uteplats och det finns även entré ut mot Klevgränd. Otroligt trevliga omgivningar med Mosebacke och Södra Teatern alldeles intill.

Lokalen är nyligen renoverad med ljusa och fräscha ytskikt, glaspaneler in till mötesrum för att släppa igenom maximalt med ljus. I lokalen finns ett större konferensrum samt ett lite mindre. Här finns pentry och pausyta samt två wc, varav en med dusch. Lokalen är perfekt disponerad för det mindre företaget som söker en välplanerad och effektiv kontorsyta.
Se referensbilder.

Välkommen att kontakta oss för mer information samt visning!

Kommunikation

Endast tre minuters promenad från tunnelbana (röda och gröna linjen) och stor bussterminal. Optimalt för att enkelt kunna ta sig snabbt genom staden. Tacksamt läge för pendlande medarbetare och besökare till kontoret!

Omgivning

Trevlig juicebar och träningsanläggning i samma hus. Handla frukosten på caféet rakt över gatan, upptäck Södermalms utbud av lunchrestauranger ett stenkast bort samt ta ett besök på Södra Teatern efter arbetsdagens slut. Här får ni nära till Södermalms härliga utbud av restauranger, caféer, butiker mm. Götgatan med all shopping och uteliv ligger på kort promenadavstånd.

Fastighetsägare

Folksam ömsesidig livförsäkring

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson