Kruthusgatan 17, Centrum, Göteborg

Typ av lokal Kontor
Adress Kruthusgatan 17, 411 04 Centrum, Göteborg

Om lokalen

Välkomna till Kruthuset! Lokaler som sticker ut och gör skillnad:
Modern ventilation gör att ni kan planera ett effektivt kontor.

Vi bygger er drömlokal. Passar både för traditionella effektiva öppna layouter eller en modern postcorona-anpassad design med mer rum för hybridmöten som komplement till möteszoner.
Här kan ni vara med och påverka utformning och materialval. I Kruthuset har vi en konkurrenskraftig hyresnivå jämfört med de övriga lokalerna i cityområdet!

Upp mot 6,5 meters takhöjd.Attraktiva och väldigt fräcka lokaler för era medarbetare och gäster.
Stora sammanhängande lokaler upp mot 6 500 kvm i endast två plan så att ni slipper dela upp lokalerna i många våningsplan.

I lokalerna finns ett flertal entresolplan med kontorslandskap och där vi placerat konferensrum och kontorsrum i nedre planet. Det ger en väldigt fräck lokal som sticker ut från det vanliga kontoret. Detta i kombination med riktigt stora fönster ger en New-Yorkkänsla i lokalen. Lokalerna är tillgängliga från Q1 2023.

Kommunikation

Fastigheten är belägen på ca 5 minuters promenadavstånd från Nils Ericson Terminalen som tillsammans med Centralstationen och Drottningtorget är främsta knutpunkten för kollektivtrafik i Västsverige.

När Västlänken är driftsatt 2026 så ligger Centralstationen ca 180 meter från Kruthusets entré.

Omgivning

Idag ca 450 meter till Centralstationen och ytterligare 100 meter till Nordstan.
När Västlänken är driftsatt 2026 så ligger Centralstationen ca 180 meter från Kruthusets entré.

Service

Längst upp i huset finns vår restaurang för lunch och catering och som kan bokas för event och företagsfester. I anslutning till restaurangen finns fastighetens stora nyrenoverade takterass som är tillgänglig för hyresgästerna. Här sitter ni i solen med utsikt över Göteborgs innerstad!
I fastighetens finns även en helt nyrenoverad stor träningssal med snyggt gym och innebandyhall med tillhörande omklädningsrum som kan nyttjas för alla som cycklar till jobbet. Styr-och-ställ-cyklar står direkt utanför entrén.

Parkering

Gästparkering finns utanför huset samt parkering till respektive företag i källarplan.
Det finns mycket god tillgång till cykelparkering på Kruthuset 17 med en välordnad zon vid entrén där dyra cyklar förvaras på ett ordnat och säkert sätt.

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson