Kungsbron 15, City, Stockholm

Typ av lokal Kontor, Utställning, Showroom
Yta 900 m2
Adress Kungsbron 15, 111 22 City, Stockholm
Tillträde Enligt överenskommelse

Om lokalen

Lokalen ligger i markplan och har tidigare varit en restaurang (Vapiano) och behöver anpassas till nästa hyresgäst. Ni har således stora möjligheter att från början vara med och påverka den framtida layouten. Lokalen erbjuder ett mycket bra exponeringsläge och passar optimalt till både kontor och showroom. Av den totala ytan på 900 kvm så ingår ca 190 kvm personalytor och lagerytor.

Kommunikation

Med Centralen ett stenkast bort har du access till allt och alla oavsett destination. Sverige och resten av världen ligger öppen och tillgänglig. Och likadant blir det för dina kunder. Det här är Sveriges största knutpunkt. Visst sa vi att du kan ta dig hit med båt också?

Omgivning

Många vill gärna påstå att de har perfekt cityläge. Men tittar du på en karta så finns det få platser som uppfyller det som Klara Strand. Du rör dig fritt mellan citypuls, parker, kajer och trivsamma stadskvarter. Du kan till och med ta en båttur på lunchen.

Service

I gatuplanet av huset finns buteker, restauranger, kaféer och annan service. Här finns även ett hotell, för långväga kunder.

Inom en kvarts radie kan du eller din kund också shoppa det bästa Stockholm har att erbjuda. Så även om det blir intensiva arbetsmöten hinner du köpa blomman, gosedjuret eller den lagrade ostbiten. Det är guld värt jämfört med ett kontor uppsmällt i ingenmansland.

Fastighetsägare

Folksam ömsesidig livförsäkring

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson