Vasagatan 11, City, Stockholm

Typ av lokal Kontor
Yta 392 m2
Adress Vasagatan 11, 111 20 City, Stockholm

Om lokalen

En fantasktisk möjlighet att hyra en cool och modern kontorslokal med milsvid utsikt över takåsarna i Stockholm i ett populärt hus mitt i City. Lokalen om 392 kvm ligger högt upp i huset och har en fantastisk utsikt över Stockholms takåsar.

Kontoret som är beläget på plan 10 i huset har plats för upp till 40 arbetsplatser . Här har ni en bra möjlighet att vara med och påverka planlösningen av lokalen så att den passar in på just er verksamhets behov.

Lokalen har ett snyggt undertak av streckmetall och vissa delar av lokalen består av synliga installationer och betongtak.

Lokalen blir ledig från den 2021-07-01.

Tar du trappan upp till plan 13 har du tillgång till en mycket fin takterass med vidsträckt utsikt över Stockholm.

Välkommen att kontakta oss för mer information samt visning!

Kommunikation

Inom fem minuters promenad når ni T Centralen och tunnelbana, flygbussar, Arlanda Express, pendeltåg, regionaltåg, bussar etc. Vasagatan erbjuder ett förstklassigt läge för den som vill ta sig vidare genom staden eller till andra delar av landet och världen. Bra knutpunkt för businessdistrikt i centrala delarna av City.

Omgivning

Välkomna till Vasahuset! Det optimala kontorsläget mitt i city. På trettonde våningsplanet har ni som hyresgäst tillgång till en fint inredd takterass med en fantastisk vy ut över Stockholm City. I Vasahuset får ni en välrenommerad adress med känsla för stil.

Parkering

Garageplats. Går att hyra för 4 500 kr/mån.

Fastighetsägare

DNB Liv

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson