Klarabergsviadukten 70, WTC, City, Stockholm

Typ av lokal Kontor
Yta 261 m2
Adress Klarabergsviadukten 70, WTC, 111 22 City, Stockholm

Om lokalen

Effektiv kontorslokal i mittkärnan av WTC. Lokalen är anpassningsbar och vi tittar gärna på era önskemål om planlösning.

Välkommen att kontakta oss för mer information samt visning!

Kommunikation

Detta är Sveriges knytpunkt nummer ett. Allt utgår härifrån. Flyg, tåg, buss, t-bana. Från ditt kontor tar du dig torrskodd via hissen till London via Arlanda Express. Ingen kontorsfastighet kan erbjuda den närheten till Sverige och resten av världen som denna. Pendlar du själv, så hinner du garanterat hem till fredagsmyset i tid. Har du kunder som hellre spenderar tiden med att lösa viktiga uppgifter än reser kors och tvärs över stan så är det här rätt adress.

Omgivning

Gillar du liv och puls? Nya hotell, restauranger och butiker växer ständigt upp i den här expansiva omgivningen. Det blir inspirerande för dig att sitta här med allt nytt som händer och får du kundbesök, så finns det alltid något spännande att visa upp. Det senaste tillskottet är den nya kongresshallen Stockholm Waterfront. Stockholms världsberömda lättillgänglighet gör att du når allt inom promenadavstånd i alla riktningar.

Service

Vill du kunna arbeta koncentrerat och hålla nere din egen organisation vad det gäller personal och investeringar men ändå fungera som ett stort företag? Den riktigt stora vinsten med att sitta i ett WTC är all tillgänglig service och säkerhet. Väktare, bemannade receptioner,
kund- och hantverksservice, mötes, utställnings-, event och festlokaler. Garage, besöksparkering, friskvård, caféer, och restauranger. mm. Här finns lång erfarenhet av att serva hyresgäster och lösa alla tänkbara förfrågningar.

Parkering

Husets garage har ca 280 platser. Platser finns lediga. Hyran är 3.500:-/plats och månad. Det finns det 40 avgiftsbelagda besöksplatser i garaget.

Fastighetsägare

Alecta Fastigheter

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson