Styrmansgatan 4, Östermalm, Stockholm

Typ av lokal Kontor
Yta 189 m2
Adress Styrmansgatan 4, 114 54 Östermalm, Stockholm

Om lokalen

Bli del av en anrik fastighet i fantastiskt läge. Nu finns chans att hyra lokal i bottenplan om 189 kvm. 2.70 i takhöjd skapar en fin rymd och de stora höga fönstren ger ett fint ljusinsläpp. Lokalen är delvis indelad i rum, men har även en del öppen kontorsyta. Genomgående ljusa ytskikt och trägolv. Det finns ett stort pentry med bra matplatsyta som bildar hjärtat i lokalen. I lokalen finns två WC, varav en med dusch. Flexibel planlösning med två entréer in till lokalen. Innergård finns med cykelparkeringar. Möjlighet finns att tillträda lokalen med kort varsel. Det sjönära läget inbjuder till trevliga promenader längs med Strandvägen, och varför inte avsluta arbetsdagen på någon av de populära serveringarna? Här är alltid nära till ett stort serviceutbud, samt goda kommunikationer. Välkommen på visning!

Kommunikation

Nära till kommunikationer med bussar och spårvagn vid Strandvägen, samt tunnelbana Östermalmstorg och Karlaplan inom kort promenadavstånd.

Omgivning

Vackert läge invid Strandvägen med fantastiskt trevliga omgivningar. Promenera utmed kajkanten och slå er ner på någon av alla uteserveringarna här.

Service

Hotel Diplomat och flera välkända restauranger i det direkta närområdet. Här finns Milles, Strandvägen 1, Glashuset och Strandbryggan inom räckhåll. Ni har även ett tvätteri i samma hus, vilket är en fin service.

Parkering

Tillgång till parkeringsplats

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson