Hvitfeldtsgatan 15, Centrum, Göteborg

Typ av lokal Kontor
Yta 568 m2
Adress Hvitfeldtsgatan 15, 411 20 Centrum, Göteborg

Om lokalen

Nytt utanpå.
Nytt inuti.
Nya möjligheter.
Nya Kasernen!

Vi totalrenoverar Nya Kasernen med helt ny fasad och teknik. Nya stora fönster ger mycket ljus in och utsikt utåt. Denna lokalen blir topplokalen allra längst upp. Två egna terrasser och fantastisk utsikt över takåsarna på city och Haga!

Nya Kasernen byggs till med ytterligare två entréer för flexibilitet så att våra hyresgäster kan både växa och minska i framtiden. Modern ventilation A och O för goda kontorsmiljöer och Nya Kasernen klarar väl ner till 10 kvm/arbetsplats. Det ger en stor fördel om ni behöver rymma många på en effektiv yta under hyrestiden.

Läget är nyckeln här! Direkt närhet till både Kungsgatan och övriga innerstaden samt kort promenad till knutpunkten Grönsakstorget med 36 avgångar i timmen med både buss eller spårvagn till Centralstationen. Med Västlänkens Station Haga blir det fantastiskt. Nå hela regionens 1,7 miljoner invånare via pendeltågsstationen som kommer ligga bara 100 meter från Nya Kasernen!

En av fördelarna med Nya Kasernen är att stora lokaler är fördelade på få våningsplan. Som större hyresgäst vill man sällan fördela sina lokaler på många små plan. I Nya kasernen är ett normalplan på ca 2 900 kvm. Dessa plan kan delas på en mängd olika alternativ för att skapa rätt storlek till respektive hyresgäst. Vi har möjlighet att bygga välplacerade interntrappor i de stora ljusgårdarna så att flödet blir optimalt med korta smarta gångvägar för snabba access till lokalens olika funktioner.
Som kronan på verket bygger vi ett antal terrasser på taket med utsikt lång över både Haga och Innerstan.

Hela totalrenoveringen görs med miljön i fokus. Nya Kasernen kommer miljöcertifieras enligt Breeam, nivå Excellent. Som en del av detta bygger vi även en stor och säker cykelparkering där vi adderar ett helt nytt omklädningsrum. Bra för pendlarna eller dom som vill jogga på lunchen.

Just nu är det en byggarbetsplats vid fastigheten närmast kanalen. Men markarbetena blir klara när de första hyresgästerna flyttar in. Välkommen till Nya Kasernen sommaren 2022!

Välkomna in på www.nyakasernen.se eller kontakta Ulf för ett snabbt onlinemöte så berättar vi gärna mer!

Service

Den stora Willysbutiken som ligger i Nya Kasernen är en smart service i fastigheten. Handla efter jobbet och så kan du åka direkt hem istället för att behöva stanna ett annat ställe . Tack vare butiken har vi liv i fastigheten även kvällar och helger med mycket rörelse, bra ur en trygghetsaspekt!

Parkering

I Nya Kasernen finns gått om garageparkering. Lätt för era gäster att komma hit via de 55 besöksplatserna närmast infarten.

Vi bygger även en stor och säker cykelparkering där vi adderar ett helt nytt omklädningsrum för både dam och herr. Bra för pendlarna eller dom som vill jogga på lunchen.

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson