Vasagatan 11, City, Stockholm

Typ av lokal Kontor
Yta 587 m2
Adress Vasagatan 11, 111 20 City, Stockholm

Om lokalen

Här kan vi erbjuda en välplanerad och rymlig kontorslokal i ett populärt hus mitt i City. Lokalen om 587 kvm ligger på plan 1 i huset och kommer att byggas upp med nya fina ytskick.Stora fönster i lokalen ger ett mycket bra ljusinsläpp. I mittkärnan av lokalen bygger vi ett rymligt pentry där många har möjlighet att samlas. Här har ni möjlighet att vara med och påverka planlösningen så att den matchar just era specifika behov.

På plan 13 i huset har du tillgång till en mycket fin takterass med vidsträckt utsikt över Stockholm. Denna kan även bokas för event.

Välkommen att kontakta oss för mer information samt visning!

Kommunikation

Inom någon minuts promenad når ni T Centralen och tunnelbana, flygbussar, Arlanda Express, pendeltåg, regionaltåg, bussar etc. Vasagatan erbjuder ett förstklassigt läge för den som vill ta sig vidare genom staden eller till andra delar av landet och världen. Bra knutpunkt för businessdistrikt i centrala delarna av City.

Omgivning

Välkomna till Vasahuset! Det optimala kontorsläget mitt i city. På trettonde våningsplanet har ni som hyresgäst tillgång till en fint inredd takterass med en fantastisk vy ut över Stockholm City. I Vasahuset får ni en välrenommerad adress med känsla för stil.

Parkering

Garageplats. Går att hyra för 4 500 kr/mån.

Fastighetsägare

DNB Liv

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson