Vasagatan 11, Stockholm City, Stockholm

Typ av lokal Kontor
Yta 355 m2
Adress Vasagatan 11, 111 20 Stockholm City, Stockholm

Om lokalen

En fantastisk möjlighet att etablera ditt företag i en cool och modern kontorslokal mitt i City! Denna rymliga lokal på 355 kvm ligger på plan 2 i ett mycket populärt hus och vi tittar för närvarande på möjligheten med egen terrass med utgång från kontoret där du kan njuta av en paus i arbetsdagen. Du har möjlighet att påverka planlösningen av lokalen så att den passar perfekt för din verksamhet.

Huvudentrén är imponerande och välkomnande, med Arlanda Express avgångstavlor, moderna hissar och ett fantastiskt konstverk som hänger från taket och ger huset karaktär. Här får du en välrenommerad adress med känsla för stil och kvalitet. Här kan du njuta av utsikten från takterrassen högst upp i huset.

I huset finns ett konferenscenter för alla dina mötesbehov, och ett dusch- och omklädningsrum på källarplanet för din bekvämlighet. Dessutom har vi en direkt entré till Arlanda Express för smidig transport till och från flygplatsen.

Kommunikationerna är oöverträffade, med T-Centralen och tunnelbanan, flygbussar, Arlanda Express, pendeltåg, regionaltåg och bussar bara några minuters promenad bort. Du kommer enkelt att kunna ta dig runt i staden och till andra delar av landet och världen. Vasagatan är en perfekt plats för att etablera ditt företag och bli en del av businessdistriktet i centrala delarna av City.

Denna kontorslokal är ledig idag, så tveka inte att kontakta oss för mer information och en visning av den här fantastiska möjligheten att ta ditt företag till nästa nivå!

För närvarande ligger en ansökan om bygglov inne hos Stockholms Stad för terassen, se förslagsbild för en illustration.

Kommunikation

När mycket av arbetstiden består av resor, eller ni har långväga gäster, gäller det att vara rädd om tiden. Från Vasahuset når ni Arlanda Express på någon minut, och kommer enkelt till perrongen via en “smitväg” från entréplanet. Då många i huset är frekventa resenärer finns här även en tidtavla som visar avgångarna. Resan till Arlanda tar endast 20 minuter. Vidare är det inte många steg till T-Centralen med bussar, fjärrtåg och tunnelbana. Med ett centralt läge ser du till att tid, och pengar, går till spillo på onödig restid.

Omgivning

Etablera er i ett av Skandinaviens smartaste businesslägen. Med kontor i Vasahuset placerar ni ert företag i ett förstklassigt läge. I en värld som spinner allt snabbare är medvetenheten om effektivt kontorsläge med goda kommunikationer essentiell.

Parkering

Garage finns i huset

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson