Skansbrogatan 7, Skansbron, Södermalm, Stockholm

Typ av lokal Kontor
Yta 100 - 300 m2
Adress Skansbrogatan 7, Skansbron, 106 60 Södermalm, Stockholm
Tillträde Omgående

Om lokalen

Högst upp på våningsplan 7 finner ni detta genomtänkta, unika kontor för det moderna företaget. Här sitter ni i kontorslokaler som bidrar till att skapa trivsel och effektivitet. Modern teknisk kapacitet skapar en skön arbetsmiljö. Fritt läge med fina utsikter. Effektivt kommunikationsläge och härliga omgivningar med promenadstråk längsmed vattnet.

Kommunikation

Goda kommunikationer med tunnelbana (7 min till T-Centralen), bussar runt hörnet och tvärbana inom gångavstånd.
Den bilburne resenären tar sig raka spåret vidare ut ur stan med bilen från Söderleden. Kring Skansbron finns även gott om cykelbanor och promenadstråk. Goda kommunikationer med tunnelbana, tvärbana och bussar inom gångavstånd.

Vi reserverar oss för att skillnader i exempelbilderna kan förekomma då de visar ett annat plan.

Omgivning

I Skansbrons kontorslokaler blir du en del av det intensivt framväxande och kreativa företagande som frodas här på Södermalm. Arkitekter, designers, entreprenörer m.fl har hittat hem i denna del av stan.
Inom räckhåll finns dessutom ett brett utbud av arrangemang inom idrott, kultur och nöjen. Stort kulturutbud. Upplev det ständigt sprudlande restaurang- och utelivet i charmfulla SoFo, med promenadavstånd till Nytorget. Här är lätt att trivas och uppslukas av den gemytliga atmosfären, med små caféer och serveringar.

Service

Läget är optimalt för att kunna utföra dagliga ärenden med all tänkbar service ett stenkast ifrån kontoret. Åhléns, Hemköp och Ringens köpcentrum samt ett stort utbud av restauranger och caféer finns här i Skanstull. Gym och träningsklasser finns i samma fastighet och Eriksdalsbadet bara ett stenkast bort.

Parkering

Goda möjligheter till parkering i garage.

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson