Klarabergsviadukten 90, B10, City, Stockholm

Typ av lokal Kontor
Yta 408 m2
Adress Klarabergsviadukten 90, B10, 111 64 City, Stockholm

Om lokalen

Till lokalen tar du hissen högt upp i huset till plan 10 och kliver ut rakt in till kontoret med ett härligt ljusinsläpp från alla fyra väderstreck. Lokalen har en mycket modern standard med en planlösning för både kontorsrum och öppet kontorslandskap. Möjlighet finns såklart att anpassa lokalen efter era specifika behov.
Här har du en fantastisk utsikt över Stockholms takåsar och Klara strand i och med att lokalen ligger så högt upp i huset.

Lokalen ligger endast 200 meter från Stockholms centralstation med utsikt mot Stadshusets torn, med entré från både Kungsbron och Klarabergsviadukten.

Här finner ni en mix av mitt i citykänslan på ena sidan och på andra sidan grönt gräs och vatten intill Klara Strand. Runt knuten finns centralstationen, trevliga lunchställen, cafeér och shopping.


Välkommen att kontakta oss för mer information samt visning.

Kommunikation

Ligg steget före genom att ha stadens bästa kommunikationer runt knuten. Spara tid och humör för er såväl som för besökare och kunder. Arlanda Express, flygbussar, t-bana och tåg bara några minuter bort möjliggör en snabb och smidig färdväg till och från kontoret.
Här har du access till allt och alla oavsett destination. Sverige och resten av världen ligger öppen och tillgänglig. Och likadant blir det för dina kunder. Det här är Sveriges största knutpunkt. Visst sa vi båt också?

Omgivning

Många vill gärna påstå att de har perfekt cityläge. Men tittar du på en karta så finns det få platser som uppfyller det som Klara Strand. Du rör dig fritt mellan citypuls, parker, kajer och trivsamma stadskvarter. Du kan till och med ta en båttur på lunchen. Fastigheten ligger fritt och öppet och ljuset strålar in från Riddarfjärden.

Service

Kapitel 8 som är ett välbesökt konferenscenter hittar du i huset, de har konferensrum för mindre och större möten.
Intill huvudentrén på Klarabergsviadukten 90 har vi två restauranger, som under sommarhalvåret även har uteservering. Här finns även dusch- och omklädningsrum med skåp för de som cyklar till jobbet eller tar en löprunda på lunchen och vill byta om innan arbetsdagen börjar.
Cykelparkering finns i huset.

Parkering

Garage med gott om parkeringsplatser, samt även cykelgarage finns i huset.

Fastighetsägare

M&G

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson