Klarabergsviadukten 70 - Kungsbron 1, C8, City, Stockholm

Typ av lokal Kontor
Yta 426 m2
Adress Klarabergsviadukten 70 - Kungsbron 1, C8, 111 22 City, Stockholm

Om lokalen

Lokalen ligger centralt i huset i närheten av konferensanläggningen och lunchrestaurangen. Den har idag en rumsindelad planlösning med konferensrum i anslutning till entrén med möjlighet att öppna upp och anpassa efter ditt företags behov.. Stor yta för besök och reception. Pentry- och pausyta centralt i lokalen. Gott om toaletter. Dusch finns.

Läget vid Centralen gör att både du och dina kunder kan resa till och från ditt kontor snabbast möjligt oavsett destination. Promenadavstånd till citykärnans restauranger, hotell och butiker ger dig stadens fulla utbud inom några minuter. Och själva World Trade Center innehåller all service som ett företag kan behöva men inte vill investera i som tex konferensanläggning, restauranger mm. Företag som SSAB, McKinsey, Business Sweden och Stora Enso blir dina grannar. Tänk smart - tänk World Trade Center.

Kommunikation

Detta är Sveriges knytpunkt nummer ett. Allt utgår härifrån. Flyg, tåg, pendel, buss, t-bana. Från ditt kontor tar du dig torrskodd med hissen till London via Arlanda Express. Ingen kontorsfastighet kan erbjuda den närheten till Sverige och resten av världen som denna. Pendlar du själv, så hinner du garanterat hem till fredagsmyset i tid. Har du kunder som hellre spenderar tiden med att lösa viktiga uppgifter än reser kors och tvärs över stan så är det här rätt adress.

Omgivning

Gillar du liv och puls? Nya hotell, restauranger och butiker växer ständigt upp i den här expansiva omgivningen. Det blir inspirerande för dig att sitta här med allt nytt som händer och får du kundbesök, så finns det alltid något spännande att visa upp. Stockholms världsberömda lättillgänglighet gör att du når allt inom promenadavstånd i alla riktningar.

Service

Vill du kunna arbeta koncentrerat och hålla nere din egen organisation vad det gäller personal och investeringar men ändå fungera som ett stort företag? Den riktigt stora vinsten med att sitta i WTC är all tillgänglig service och säkerhet. Här finns restauranger och cafeet, hotell, stor konferensanläggning och festlokaler, bemannade receptioner, väktare, kund- och hantverksservice garage, besöksparkering och friskvård mm, Här finns lång erfarenhet av att serva hyresgäster och lösa alla tänkbara förfrågningar.

Parkering

Garage finns i huset. Lediga platser i varmgarage kan hyras för 4000 kr/plats/mån. Besöksparkering finns i husets kallgarage.

Fastighetsägare

Alecta

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson