Sankt Eriksgatan 6, Centrum, Göteborg

Typ av lokal Kontor
Yta 618 m2
Adress Sankt Eriksgatan 6, 411 05 Centrum, Göteborg

Om lokalen

Det anrika Hasselbladshuset byggdes om och nyskapades 2008. Idag är det ett av Göteborgs bästa kontorslägen och vi erbjuder yteffektiva kontorslokaler i en miljöklassad fastighet med Green Building klassning.

Flera namnkunniga företag är hyresgäster i fastigheten därav bland andra Setterwalls Advokatbyrå, CGI, och Newsec.

St Eriksgatan ligger i hjärtat av Göteborgs innerstad med all service tillgänglig i omedelbar närhet. Gångavstånd till Centralstationen och till Nordstan.

Lokalen har idag en blandad planlösning med landskap kompletterat med enskilda rum, utformningen gör varenda kvadratmeter effektiva. I fastighetens garage finns tillgängliga platser.

Välkomna att höra av er för mer information.
Sara Mannerström 031-7213066

Kommunikation

Det är mycket bra kommunikationer till fastigheten oavsett vilket färdmedel man väljer, all kollektivtrafik finns på bara några minuters promenadsavstånd.

Omgivning

Fastigheten ligger nära Operan och Nordstans Köpcenter. Centralstationen på bara några minuters gångavstånd.

Service

All tänkbar service finns i närområdet, flera lunchrestauranger finns i närområdet, Nordstans Köpcenter med all service ligger på promenadavstånd. Till hösten 2022 öppnar KOMO upp dörrarna till en ny asiatisk restaurang på markplan i fastigheten, dessutom utvecklas just nu ett kontorshotell på ca 2500 kvm i entréplan. Här kommer finnas möjlighet att hyra externa konferensrum och konceptet kommer även att ha bar/bistro.

Parkering

Finns att hyra i fastigheten.

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson