Hammarby Allé 29, Hammarby sjöstad, Stockholm

Typ av lokal Kontor
Yta 220 m2
Adress Hammarby Allé 29, 120 32 Hammarby sjöstad, Stockholm
Hyra Hyra är 3500 kr/m2 och år. Utöver hyran tillkommer fastighetsskatt 346 kr/m2 och år, värme 32 kr/m2 och år, sophantering 31 kr/m2 och år, värme/kyla 100 kr/m2 och år.

Om lokalen

Letar du efter en modern och flexibel lokal med sjönära läge? Då har vi det perfekta alternativet för dig! Vår lokal har en öppen planlösning med stora möjligheter och massor av naturligt ljus som skapar en härlig arbetsmiljö. På översta våningen finns en rymlig takterrass som ger alla hyresgäster möjlighet att koppla av med lite sjöutsikt. I fastigheten finns även både garage och cykelförråd för din bekvämlighet.

Planlösningen är optimal för en modern arbetsplats. Lokalen har ett lite större konferensrum samt tre mindre konferensrum, som också kan användas som enskilda kontorsrum eller som Teamsrum. Här finns möjlighet att anpassa ytan efter dina behov och önskemål.

Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning av denna fantastiska lokal. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig att hitta det perfekta kontoret för ditt företag!

Kommunikation

Goda kommunikationer, både bussar och tvärbanan stannar precis utanför. Eller varför inte börja dagen med en promenad från Gullmarsplan eller Skanstull

Omgivning

Fantastiskt område med närhet till vatten med mysiga promenadstråk. Hammarby Sjöstad är numera en integrerad del av innerstaden och här finns ett brett och varierat utbud med restauranger, caféer, gym, butiker och all väsentlig service som behövs för att underlätta vardagen.

Service

I bottenvåningen finner du Cafe Freddo so serverar både fika och lunch. Nära till både restauranger, caféer och matbutiker

Parkering

Garage finns

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson