Klarabergsviadukten 63, City, Stockholm

Typ av lokal Kontor
Yta 933 m2
Adress Klarabergsviadukten 63, 111 64 City, Stockholm
Tillträde Enligt överenskommelse

Om lokalen

Nu har ni möjlighet att etablera er i Waterfront Building. Öppet ljust och fantastiska utsikter dominerar dessa lokaler. Mycket god teknisk kapacitet ger ett fint arbetsklimat och möjliggör en yteffektiv planlösning.
I denna fastighet är det nära till allt och servicenivån i fastigheten är mycket hög då vi har en bemannad reception dygnet runt, varje dag, året runt.

Parkeringsplatser finns att hyra i garaget och i fastigheten finns även restauranger och café.

Närheten till kommunikationer är slående, fastigheten är integrerad med Cityterminalen där ni har alla tunnelbanelinjer, pendeltåg, fjärrtåg, Arlanda Express och busslinjer.

Läs mer på www.waterfrontbuilding.se

Kommunikation

Waterfront Building är sammankopplat med Stockholms Centralstation – Nordens största resecentrum. Det gör det lika enkelt som miljösmart att pendla till och från jobbet, varje dag.

En vanlig vardag inkommer och avgår tusentals tunnelbanetåg i T-centralen och ungefär 1100 tåg trafikerar Stockholm Centralstation från och till svenska städer och Stockholmsområdet.

Till Stockholm Arlanda Airport tar det 20 minuter med Arlanda Express och tågen avgår minst en gång varje kvart under dagtid. Från Cityterminalen avgår flygbussarna upp till var 10:e minut och tar dig till Bromma Airport på cirka 20 minuter och till Arlanda flygplats på 40 minuter.

För era medarbetare som cykelpendlar finns en säker cykelparkering under kontorsbyggnaden i parkeringshuset. Här finns också Waterfront Buildings lånecyklar, som ni kan använda för kundmöten och ärenden i Stockholm. I parkeringshuset kan du självklart också hyra parkeringsplats för din bil.

Omgivning

Waterfront Building är en av Stockholms mest centralt placerade fastighet. Närheten till Centralstationen med samtliga tunnelbanelinjer, pendeltåg, Arlanda Express och busslinjer är utmärkande. Allt finns runt Waterfront, citypuls, parker, kajer och trivsamma stadskvarter. Fastigheten ligger med vacker utsikt över Riddarfjärden.

Service

I fastigheten finns en reception som kan hjälpa till med det mesta. Restaurang intill fastighetens entré. Det finns ett stort mötes- och boendeutbud genom alla nya hotell som Clarion Choice, Grand Central, Nordic Light m.m. Inom en kvarts radie kan du eller din kund också shoppa det bästa Stockholm har att erbjuda. Det är guld värt jämfört med ett kontor uppsmällt i ingenmansland. Så även om det blir intensiva arbetsmöten hinner du köpa blomman, gosedjuret eller den lagrade ostbiten.

Parkering

Parkeringsplatser att hyra, alldeles vid Centralstationen.

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson