Vasagatan 11, City, Stockholm

Typ av lokal Kontor
Yta 415 m2
Adress Vasagatan 11, 111 20 City, Stockholm

Om lokalen

Lokalen med det där "stora extra" såsom en fantastisk utsikt över Stockholms takåsar blir inom kort ledig. Lokalen är belägen på plan 11 i ett mycket populärt hus mitt i City. Ytan om 415 kvm är anpassningsbar, här kan vi hitta en lösing för att matcha ert bolags specifika önskemål om ett attraktivt kontor.

Tar du dessutom hissen samt trappan upp till plan 13 har du tillgång till en mycket fin takterass med vidsträckt utsikt över Stockholm.

Välkommen att kontakta oss för mer information samt visning!

Kommunikation

Inom fem minuters promenad når ni T Centralen och tunnelbana, flygbussar, Arlanda Express, pendeltåg, regionaltåg, bussar etc. Vasagatan erbjuder ett förstklassigt läge för den som vill ta sig vidare genom staden eller till andra delar av landet och världen. Bra knutpunkt för businessdistrikt i centrala delarna av City.

Omgivning

Välkomna till Vasahuset! Det optimala kontorsläget mitt i city. På trettonde våningsplanet har ni som hyresgäst tillgång till en fint inredd takterass med en fantastisk vy ut över Stockholm City. I Vasahuset får ni en välrenommerad adress med känsla för stil.

Service

I huset finns en konferensanläggning där ni har möjlighet att boka in er vid behov.

Parkering

Garageplats. Går att hyra för 4 500 kr/mån.

Fastighetsägare

DNB Liv

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson