Klarabergsviadukten 90, City, Stockholm

Typ av lokal Kontor
Yta 934 m2
Adress Klarabergsviadukten 90, 111 64 City, Stockholm
Tillträde Enligt överenskommelse

Om lokalen

Lokalen är belägen på plan 5 i huset. Lokalytan har ett fint och bra ljusinsläpp från alla fyra väderstreck och ett rymligt pentry i mittkärnan. Från lokalen finns även egen entré ut till terrassen.

Här har du möjlighet att vara med att planera planlösningen för att få den att matcha ditt företags behov.

Välkommen att kontakta oss för mer information samt visning.

Kommunikation

Ligg steget före genom att ha stadens bästa kommunikationer runt knuten. Spara tid och humör för er såväl som för besökare och kunder. Arlanda Express, flygbussar, t-bana och tåg bara några minuter bort möjliggör en snabb och smidig färdväg till och från kontoret.
Här har du access till allt och alla oavsett destination. Sverige och resten av världen ligger öppen och tillgänglig. Och likadant blir det för dina kunder. Det här är Sveriges största knutpunkt. Visst sa vi båt också?

Omgivning

Många vill gärna påstå att de har perfekt cityläge. Men tittar du på en karta så finns det få platser som uppfyller det som Klara Strand. Du rör dig fritt mellan citypuls, parker, kajer och trivsamma stadskvarter. Du kan till och med ta en båttur på lunchen. Fastigheten ligger fritt och öppet och ljuset strålar in från Riddarfjärden.

Service

Kapitel 8 som är ett välbesökt konferenscenter hittar du i huset, de har konferensrum för mindre och större möten.
Intill huvudentrén på Klarabergsviadukten 90 har vi två restauranger, som under sommarhalvåret även har uteservering. Här finns även dusch- och omklädningsrum med skåp för de som cyklar till jobbet eller tar en löprunda på lunchen och vill byta om innan arbetsdagen börjar.
Cykelparkering finns i huset.

Parkering

Garage med gott om parkeringsplatser, samt även cykelgarage finns i huset.

Fastighetsägare

M&G

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson