Vasagatan 11, City, Stockholm

Typ av lokal Kontor
Yta 820 m2
Adress Vasagatan 11, 111 20 City, Stockholm

Om lokalen

Välkommen till Vasahuset – där stil möter effektivitet. Denna fantastiska lokal på femte våningsplanet bjuder på en imponerande ljusinsläpp från alla fyra väderstreck, med stora fönster som ger en New York-känsla. En flexibel planlösning gör att ni enkelt kan anpassa lokalen efter era verksamhetsbehov, och med två entréer är det lätt för både personal och besökare att komma och gå....

När ni kliver in genom huvudentrén möts ni av en imponerande konstinstallation med historiska anor, som sätter tonen för en arbetsplats som står för kvalitet och affärsmässighet. I entrén finns även avgångstavlor för Arlanda Express, så ni kan enkelt planera era resor och se nästa avgång. Och med flera moderna hissar tar ni er smidigt upp till femte våningen eller upp till den fantastiska takterrassen med vidsträckt vy över Stockholm. Men det är inte bara interiören som imponerar.

I huset finns ett konferenscenter för alla dina mötesbehov, och ett dusch- och omklädningsrum på källarplanet för din bekvämlighet. Dessutom har vi en direkt entré till Arlanda Express för smidig transport till och från flygplatsen.

Vasahuset har också ett av de smartaste lägena för företag i Skandinavien. Med närhet till Arlanda Express och T-Centralen sparar ni tid och pengar på onödig restid, vilket ger er mer tid för att fokusera på det som är viktigt – er verksamhet. Så varför inte ta steget och etablera er i en förstklassig lokal på en välrenommerad adress med känsla för stil? Kontakta oss idag för mer information och visning av denna fantastiska möjlighet.

Kommunikation

När mycket av arbetstiden består av resor, eller ni har långväga gäster, gäller det att vara rädd om tiden. Från Vasahuset når ni Arlanda Express på någon minut, och kommer enkelt till perrongen via en “smitväg” från entréplanet. Då många i huset är frekventa resenärer finns här även en tidtavla som visar avgångarna. Resan till Arlanda tar endast 20 minuter. Vidare är det inte många steg till T-Centralen med bussar, fjärrtåg och tunnelbana. Med ett centralt läge ser du till att tid, och pengar, går till spillo på onödig restid.

Omgivning

Etablera er i ett av Skandinaviens smartaste businesslägen. Med kontor i Vasahuset placerar ni ert företag i ett förstklassigt läge. I en värld som spinner allt snabbare är medvetenheten om effektivt kontorsläge med goda kommunikationer essentiell.

Parkering

Garage finns

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson