Vasagatan 11, Stockholm City, Stockholm

Typ av lokal Kontor
Yta 1640 m2
Adress Vasagatan 11, 111 20 Stockholm City, Stockholm

Om lokalen

Letar ni efter en lokal som andas stil och kvalitet? Då har ni hittat rätt!
Vår lokal är belägen på plan 4 och 5 i en byggnad som utstrålar representativitet och affärsmässighet. Ni kommer att imponeras av det naturliga ljuset som strömmar in genom de stora fönstren med New York-känsla och ger lokalen en unik atmosfär. Planlösningen är flexibel och kan anpassas efter era behov för att skapa en perfekt arbetsplats.

Ni kommer att vara omgiven av historia och konst i huvudentrén, där ni också hittar Arlanda Express avgångstavlor för enkel resa. Det finns flera moderna hissar för snabb access till alla våningar, och högst upp i huset erbjuder takterrassen en imponerande utsikt över Stockholm.

I huset finns ett konferenscenter för alla dina mötesbehov, och ett dusch- och omklädningsrum på källarplanet för din bekvämlighet. Dessutom har vi en direkt entré till Arlanda Express för smidig transport till och från flygplatsen.

Kontakta oss nu för att boka en visning och ta första steget mot att skapa en arbetsplats som inspirerar och imponerar!

Kommunikation

När mycket av arbetstiden består av resor, eller ni har långväga gäster, gäller det att vara rädd om tiden. Från Vasahuset når ni Arlanda Express på någon minut, och kommer enkelt till perrongen via en “smitväg” från entréplanet. Då många i huset är frekventa resenärer finns här även en tidtavla som visar avgångarna. Resan till Arlanda tar endast 20 minuter. Vidare är det inte många steg till T-Centralen med bussar, fjärrtåg och tunnelbana. Med ett centralt läge ser du till att tid, och pengar, går till spillo på onödig restid.

Omgivning

Etablera er i ett av Skandinaviens smartaste businesslägen. Med kontor i Vasahuset placerar ni ert företag i ett förstklassigt läge. I en värld som spinner allt snabbare är medvetenheten om effektivt kontorsläge med goda kommunikationer essentiell.

Parkering

Garage finns i huset

Skicka ett meddelande

Newsecs integritetspolicy

Kontaktperson