Pressrum

Prestigerekrytering stärker Newsec inom rekrytering och interimslösningar

”Helena är verkligen en drömrekrytering och kommer att lyfta vårt erbjudande ytterligare en nivå. Vi ser fram mot att ta del av hennes omfattande erfarenheter av rekrytering mot fastighetsbranschen. Vi kunde inte önska oss en bättre start på hösten”, säger Andreas Nordgren, chef Newsecs erbjudande inom rekrytering och interimslösningar.

”Newsec befinner sig i ett otroligt spännande läge och på en marknad som är fortsatt het. Efter många år i branschen ser jag nu fram emot vara en del av Newsecs erbjudande där vi ser en kraftig tillväxt inom både interima konsulttjänster och rekrytering, detta på flera regionala marknader”, säger Helena Salomonsson.

Samtidigt går Alexandra Davis in i en affärsutvecklande roll med fokus på strategiska projekt. Alexandra kommer även fortsättningsvis arbeta med chefsrekryteringar.

Newsecs erbjudande inom rekrytering och interimslösningar, som idag sysselsätter ca 40 medarbetare, har haft en stark tillväxt sedan starten för 5 år sedan och har inga planer på att slå av på takten. De nu genomförda personalförändringarna ska göra organisationen ännu bättre rustad att leverera på uppsatta mål och samtidigt bibehålla kundfokus och kvalitet.

< Tillbaka

Kontakt

Annika Wahlund Communication Manager