Recruitment & Interim Solution 


Rekrytering & Interimslösningar

Vi tillhandahåller rekrytering och interimslösningar i samtliga yrkeskategorier inom fastighetsbranschen och hjälper er att tillsätta rätt person, oavsett roll. Genom vår djupa branschkunskap, långa erfarenhet och breda kontaktnätverk förstår vi era kompetensbehov och kan förse er med rätt person på rätt plats.

Läs mer
Kontakta mig
Vill du bli kontaktad?
x

Kontakta mig

Vill du bli kontaktad?

Ange din kontaktinformation nedan så hör vi av oss snarast möjligast.

Lediga tjänster

Tack vare Newsecs långa erfarenhet och breda kontaktnät har vi möjlighet att erbjuda ett stort utbud av spännande tjänster inom fastighetsbranschen.

Läs mer
Kontakta mig
Vill du bli kontaktad?
x

Kontakta mig

Vill du bli kontaktad?

Ange din kontaktinformation nedan så hör vi av oss snarast möjligast.

Nöjda kunder

”Newsec Competence har hjälpt oss med både rekryteringar och interimslösningar inom ett flertal olika roller. Trots att det ibland har varit med kort varsel har de alltid levererat med ett gott resultat och på så vis bevisat sig som en pålitlig affärspartner.” 

Andreas Wik
Castellum

”Jag känner mig trygg att höra av mig till Newsec Competence när jag är i behov av en konsult inom fastighetsbranschen. Jag har hyrt in både seniora och juniora konsulter och varit nöjd med båda lösningarna.”

Jim Alexandersson
Chalmersfastigheter AB


"Heba har haft gott samarbete med Newsec Competence som har hjälpt oss med sex kanonbra rekryteringar för olika tjänster inom fastighetsförvaltning. Newsec Competence är förtroendegivande rekryteringsbolag som alltid lyckas att tolka kundernas behov på rätt sätt och lyckas att uppnå uppsatta mål kring rekrytering av rätt person till rätt plats. De följer upp uppdraget noggrant från start till slut."

Marija Nikolic
HEBA Fastigheter AB

Låt oss hjälpa dig

Låt Newsec Competence hjälpa er tillsätta personal. Lämna dina kontaktuppgifter så att vi tillsamman kan utvärdera ert behov.