Lediga jobb


Fastighetsförvaltare till Elisby Fastigheter - Stockholm

Om företaget

Elisby är ett lokalt asset management bolag som primärt fokuserar på fastighetsförvaltning och utveckling av handelsfastigheter. Företaget äger och förvaltar ett eget fastighetsbestånd samt är lokal partner till ett antal välkända och etablerade utländska samt lokala investerare.

Dina arbetsuppgifter

Som Fastighetsförvaltare ligger tyngdpunkten på ditt uppdrag att ansvara för de tekniska aspekterna av fastigheterna så som hyresgästanpassningar, se till att myndighetskrav uppfylls, som bl.a. OVK besiktningar, el-revision och systematiskt brandskyddsarbete. Du planerar för och deltar i drift- och underhållsåtgärder/projekt. Vidare styr du och följer upp drift- och skötselentreprenörer.

Ditt uppdrag i övrigt består bland annat av:
• Arbetsledning åt driftpersonal och fastighetsskötare i samtliga fastigheter.
• Upphandling av diverse drift- och serviceavtal avseende den totala portföljen, såsom städning-, parkering-, el- och bevakningsavtal.
• Upphandling av entreprenörer vid hyresgästanpassningar samt större och mindre ombyggnadsprojekt av fastigheterna.
• Koordinera driftteknikerna under punktinsatser, t.ex. under snöröjning, sandningsperiod eller vid övriga event.
• Agera mellanhand mellan hyresgäster och fastighetsskötare genom att återkoppla aktuella samt avslutade felanmälningar.
• Agera mellanhand mellan fastighetsskötarna och förvaltarna genom att informera om pågående felanmälningar.
• Upphandling av diverse offerter i samband med åtgärder av felanmälningar.

Din profil

Som fastighetsförvaltare har du en god teknisk förståelse och är affärsmässig i ditt sätt att arbeta. Du har en mycket god förmåga att kommunicera och är strukturerad i ditt arbetssätt, serviceinriktad samt lösnings- och förändringsorienterad. För att trivas i rollen har du ett starkt driv, du triggas av utmaningar och du är en problemlösare av rang.

Du har gymnasiekompetens eller motsvarande.
Det är meriterande med minst fem års erfarenhet av arbete inom fastighet och av underhållsprojekt.
Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Vidare har du mycket goda kunskaper i Office-paketet och god datorvana.

Du har körkort B.

Om Newsec Competence

I denna rekrytering samarbetar vi med Newsec Competence.
Vid frågor ang. tjänsten, vänligen kontakta Emelie Sahlsten via emelie.sahlsten@newsec.se eller 070-12 52 57. Urval sker löpande, välkommen in med din ansökan.

Newsec Competence erbjuder kompetensförsörjning till fastighetsrelaterade företag på den svenska marknaden. Vår vision är att vara fastighetsbranschens mest kvalitetsmedvetna, lyhörda och framtidsorienterade leverantör av kompetensförsörjning med hög personlig service

Ansök här

Dela nyheten

Tillbaka