Fastighetstekniker


Introduktion

Den tekniska komplexiteten i framtidens fastigheter såväl som äldre fastigheter med uppgraderad teknik för med sig ökade krav på de fastighetstekniker som ska arbeta med dessa. I sin tur ökar de kraven på oss som rekryterar och tillhandahåller interima resurser till denna typ av tjänst.

Det kräver att vi har stor förståelse för denna nya teknik, för att kunna säkerställa kompetensen med de som ska arbeta med den. Vi har mångårig erfarenhet av att både rekrytera och tillhandahålla interima medarbetare till denna roll.

Kontakta mig
Vill du bli kontaktad?
x

Kontakta mig

Vill du bli kontaktad?

Ange din kontaktinformation nedan så hör vi av oss snarast möjligast.

”Rätt person, med rätt kompetens”, är ledstjärnan i samtliga interims och rekryteringsuppdrag vi genomför. Något vi vet är av synnerligen stor betydelse då vi ska tillsätta rollen som fastighetstekniker.

Innefattar vanligtvis dessa ansvarsområden:

  • Ansvar för skötsel och tillsyn av inre och yttre miljö
  • Planering och utförande av reparationer och löpande underhåll
  • Vid behov kunna utföra besiktningar vid av- och inflyttning
  • Beställa mindre entreprenadarbeten 

 

  • Genomföra besiktningar av beställda entreprenadsarbeten
  • Hantera serviceanmälan, klagomål och reklamationer samt återkoppling till anmälaren
  • Skapa och upprätthålla en bra relation till hyresgäster och rapportera hyresgästsynpunkter

Kontakta mig

Är ni i behov av att rekrytera eller hyra en interims konsult eller vill veta mer? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Flexibilitet

Vi har gedigna och väl genomarbetade processer, som komplement till detta vet vi att en lyckad rekrytering kräver en flexibel och en lyhörd rekryterare med en hög service nivå. Detta är idag vårt signum! 

Nätverk

Idag vet alla i fastighetsbranschen vart alla är, desto färre vet vart folk vill. Det vet vi!  Genom en kontinuerlig kartläggning och dialog med kompetenta personer i hela branschen har vi möjligheten att matcha Rätt kompetens och Rätt personer till just ditt bolag. Något som är helt vitalt för att lyckas vid en rekrytering likväl som en interims inhyrning.

Kvalité

Noggrannhet, är ett ledord i samtliga av våra uppdrag. Vi genomför samtliga moment som tillhör ett rekryteringsuppdrag med stor omsorg, vi lämnar ingeting åt slumpen.

Rekryteringsskolan

Vill du lyckas med din nästa rekrytering? Vi ger dig 13 steg som hjälper dig identifiera rätt person för rätt roll i ditt företag. Ladda ner rekryteringsskolan gratis nu.

Vi fyller din vakans

Rekrytering

”Rätt person, med Rätt kompetens”, är ledstjärnan i samtliga rekryteringar vi genomför. Vi är en heltäckande rekryteringspartner i fastighetsbranschen och arbetar inom branschens samtliga yrkerskategorier, inget uppdrag är för stort eller för litet.

Interim

”Rätt person, med rätt kompetens”, är ledstjärnan i samtliga interimsuppdrag vi genomför. Vi är en heltäckande samarbetspartner för interimistiska uppdrag i fastighetsbranschen.

Nöjda kunder

”Newsec Competence har hjälpt oss med både rekryteringar och interimslösningar inom ett flertal olika roller. Trots att det ibland har varit med kort varsel har de alltid levererat med ett gott resultat och på så vis bevisat sig som en pålitlig affärspartner.” 

Andreas Wik
Castellum

”Jag känner mig trygg att höra av mig till Newsec Competence när jag är i behov av en konsult inom fastighetsbranschen. Jag har hyrt in både seniora och juniora konsulter och varit nöjd med båda lösningarna.”

Jim Alexandersson
Chalmersfastigheter AB


"Heba har haft gott samarbete med Newsec Competence som har hjälpt oss med sex kanonbra rekryteringar för olika tjänster inom fastighetsförvaltning. Newsec Competence är förtroendegivande rekryteringsbolag som alltid lyckas att tolka kundernas behov på rätt sätt och lyckas att uppnå uppsatta mål kring rekrytering av rätt person till rätt plats. De följer upp uppdraget noggrant från start till slut."

Marija Nikolic
HEBA Fastigheter AB

Ska vi kontakta dig?

Vill du ha mer information vänligen fyll i dina konaktuppgifter, så återkommer vi snarast.