Rekrytering


Introduktion

”Rätt person, med Rätt kompetens”, är ledstjärnan i samtliga rekryteringar vi genomför.

Vi är en heltäckande rekryteringspartner i fastighetsbranschen och arbetar inom branschens samtliga yrkerskategorier, inget uppdrag är för stort eller för litet.

Kontakta mig
Vill du bli kontaktad?
x

Kontakta mig

Vill du bli kontaktad?

Ange din kontaktinformation nedan så hör vi av oss snarast möjligast.

Framtid = Vi är framtiden

Vi är en samarbetspartner i framkant som konstant arbetar med att kartlägga och skapa relationer branschens vassaste personer med Rätt kompentens. Vårt fokus ligger på vad de vill göra och vart de vill någonstans. På så sätt maximerar vi matchningen i varje rekryteringsuppdrag vi genomför.

Dåtid = ”CV-databasen”

Värdet är urholkat och ett utdött begrepp, idag kan du som kund via ett par klick på LinkedIn eller andra ”CV-databaser” få fram ett publikt CV på olika personer i branschen. Med andra ord stoltserar vi inte med en CV-databas med flera tusen Cv:n, som du ändå kan hitta själv helt gratis. 

Kontakta mig

Är du i behov av att rekrytera i fastighetsbranchen eller vill veta mer? Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Vår arbetsprocess

Ingen rekrytering är den andra lik, vi har väl utarbetade processer för att hålla en hög kvalité i våra processer. Sedan inkluderar vi givetvis dig som kund med dina specifika önskemål för att skräddarsy processen för just din rekrytering.

Flexibilitet

Vi har gedigna och väl genomarbetade processer, som komplement till detta vet vi att en lyckad rekrytering kräver en flexibel och en lyhörd rekryterare med en hög servicenivå. Detta är idag vårt signum! 

Nätverk

Idag vet alla i fastighetsbranschen vart alla är, desto färre vet vart folk vill. Det vet vi!  Genom en kontinuerlig kartläggning och dialog med kompetenta personer i hela branschen har vi möjligheten att matcha Rätt kompetens och Rätt personer till just ditt bolag.

Kvalité

Noggrannhet, är ett ledord i samtliga av våra uppdrag. Vi genomför samtliga moment som tillhör ett rekryteringsuppdrag med stor omsorg, vi lämnar ingenting åt slumpen.

Nöjda kunder

”Newsec Competence har hjälpt oss med både rekryteringar och interimslösningar inom ett flertal olika roller. Trots att det ibland har varit med kort varsel har de alltid levererat med ett gott resultat och på så vis bevisat sig som en pålitlig affärspartner.” 

Andreas Wik
Castellum

”Jag känner mig trygg att höra av mig till Newsec Competence när jag är i behov av en konsult inom fastighetsbranschen. Jag har hyrt in både seniora och juniora konsulter och varit nöjd med båda lösningarna.”

Jim Alexandersson
Chalmersfastigheter AB


"Heba har haft gott samarbete med Newsec Competence som har hjälpt oss med sex kanonbra rekryteringar för olika tjänster inom fastighetsförvaltning. Newsec Competence är förtroendegivande rekryteringsbolag som alltid lyckas att tolka kundernas behov på rätt sätt och lyckas att uppnå uppsatta mål kring rekrytering av rätt person till rätt plats. De följer upp uppdraget noggrant från start till slut."

Marija Nikolic
HEBA Fastigheter AB