• Vårt erbjudande
  • Insights
  • Karriär
  • Press & nyheter
  • Om oss

Interimslösning för Järntorget

21 MAJ 2023

 ▪ 1 Min lästid

Henrik Hemminger

Head of Recruitment & Interim Solutions, Newsec Advisory in Sweden

Helena Salomonsson

Area Manager, Newsec Advisory in Sweden

Dela

Client

Järntorget

Status

completed

Järntorgets kärnverksamhet är bostadsutveckling, från markförvärv till överlämning av färdiga bostäder. Den övergripande målsättningen är att vara en värdeskapande stadsbyggare och det är därmed viktigt att bostäderna bidrar till en attraktiv och levande stadsmiljö.

Järntorget befann sig i en förändringsfas under 2019 och skulle rekrytera in ett stort antal personer till organisationen. Newsec hjälpte till med dessa rekryteringar och under tiden fanns behov av att komplettera verksamheten med tillfälliga interimskonsulter.

Genom att hyra in två projektchefer under rekryteringsprocessen kunde Järntorget behålla tempo och säkerställa kvalitet i pågående projekt.

När det snabbt uppstod ett behov av projektchefer så kontaktade vi Newsec för att se vilka interimslösningar de kunde erbjuda. Vi fick hjälp direkt och intervjuer med kandidater ordnades av Newsec inom några dagar. En vecka senare hade vi två personer på plats som båda var väldigt kompetenta. Nu, åtta månader senare, är båda kvar som konsulter.

HUGO DAMMERT, AFFÄRSOMRÅDESCHEF, PRIVATMARKNAD

Senaste case

Få de senaste insikterna direkt i din inbox

Anmäl dig för att få nyheter och relevanta insikter från Newsec (på engelska). Vi kommer inte höra av oss mer än nödvändigt.