• Vårt erbjudande
  • Insights
  • Karriär
  • Press & nyheter
  • Om oss

Kontor

I pandemins kölvatten har kontorets roll omprövats. Hur skapas det mest attraktiva kontoret på marknaden? Var görs de mest lönsamma investeringarna?

Oavsett om du vill investera i eller förvalta kontorsfastigheter, hitta en idealisk kontorsplats eller utveckla ditt kontor, har Newsec kunskapen som krävs för att hjälpa dig. Vi har omfattande kunskap om marknaden och kan ge dig de insikter du behöver. Tillsammans kan vi skapa en arbetsplatsupplevelse som engagerar och inspirerar människor, samt utforma den optimala portföljen för att förverkliga din strategi.

Newsec erbjuder ett heltäckande utbud av tjänster – från teknisk kompetens till strategiska analyser, planering och fullskalig portföljutveckling. Vi kan också hjälpa er få ut mer av digitaliseringen och hitta rätt lösningar.

Den byggda miljön är en nyckel till hållbar stadsutveckling. Genom att optimera förbrukningen av energi, vatten och byggnadsmaterial spelar byggnader en avgörande roll i kampen mot klimatförändringar och resursbrist, och bidrar till ett hållbart samhälle.

Få de senaste insikterna direkt i din inbox

Anmäl dig för att få nyheter och relevanta insikter från Newsec (på engelska). Vi kommer inte höra av oss mer än nödvändigt.