• Vårt erbjudande
  • Insights
  • Karriär
  • Press & nyheter
  • Om oss

Vad gör oss unika

Passion för kollegor och kunder – Vår filosofi kring värderingar och kultur

Vi är övertygade om att nöjda och engagerade medarbetare leder till nöjda kunder. Vi är ett kunskapsbaserat företag och det är våra medarbetare som möter våra kunder och levererar våra tjänster. Därför är våra kollegor hjärtat i vår verksamhet. Vi är stolta över vår höga medarbetarnöjdhet och att vi har blandade team med både seniora experter och unga talanger, med många olika bakgrunder. På Newsec blir du en del av ett team där alla har en sak gemensamt - passion för kollegor och kunder.

Passion för kollegor och kunder är vår filosofi och styr vårt beteende gentemot varandra och våra kunder. Våra medarbetare har stor kunskap och expertis och ett starkt engagemang för sitt jobb. Vi utmanar oss själva för att nå bästa möjliga resultat och är ett innovativt och entreprenörsdrivet företag som ständigt strävar efter att förbättra vårt erbjudande, oss själva och organisationen. På våra marknader har Newsec under många år blivit utsedda till en av de bästa arbetsplatserna .

Vi anstränger oss för att se till att våra medarbetare växer och utvecklas och strävar efter att ständigt erbjuda inlärningsmöjligheter. Vi erbjuder stora möjligheter att växa och utvecklas under hela din karriär hos oss. Vi värdesätter kompetens och laganda.

Vi tror att en mångfald av bakgrunder och perspektiv leder till bättre lösningar och resultat. Detta vägleder oss i vårt dagliga arbete.

Förbättra människors vardag och skapa morgondagens samhälle

“Vi gör skillnad i människors vardag”

“Vi ger råd inom världens största investeringsområde”

“Vi är en del av omställningen till förnybar energi”

“Vi leder digitaliseringen av fastighetsbranschen”

“Vi driver på oss själva och våra kunder mot en hållbar framtid”

Att växa och utvecklas

På Newsec blir du en del av ett marknadsledande, dynamiskt och snabbväxande företag i en bransch i kraftig förändring. För att fortsätta vara framgångsrika tror vi att det är viktigt att skapa möjligheter för dig att kontinuerligt utvecklas och växa. Du kommer att ingå i team med högt engagemang, där alla kan ta ett stort ansvar från dag ett.

Vi uppmuntrar våra medarbetare att alltid sträva efter att lära, och vår uppfattning är att det mesta av lärandet sker på jobbet. Övning, feedback och coachning är avgörande för inlärningsprocessen. Dessutom är erfarenheten från att ständigt ta sig an nya ansvarsområden med rätt stöd, en del av att växa på Newsec. Vår vision är att vara den mest utvecklande och berikande arbetsplatsen för alla våra medarbetare.

Vår organisation har en väldefinierad värdegrund där medarbetaren sätts i centrum. Våra värderingar och vår kultur uppmuntrar utveckling, samarbete och nätverkande inom våra affärsområden och geografier. Att verka på sju marknader inom många olika affärsområden och funktioner skapar möjligheter att dela best practice, expertis och att erbjuda möjligheter till olika karriärsvägar.

Newsec Academy är vårt sätt att kontinuerligt stödja våra kollegor med lärande längs vägen. Från introduktionsutbildning till specialist- och ledarskapsutbildning, mentorskap och coachning, erbjuder vi relevant lärande under hela din karriär hos oss.

Utbilda dig till Drifttekniker

Vi på Newsec har ett passionerat förhållande till fastigheter och levererar rådgivning och förvaltning i världsklass.

Eftersom vi arbetar i fastighetsbranschen, vill vi ta vårt ansvar och säkra upp marknaden med en ny generation kunniga medarbetare. Därför har Newsec ett samarbete med Jensen Education, som erbjuder en unik yrkesutbildning till Drifttekniker för att möta kraven i en framtida fastighetsvärld.

Ta chansen och sök utbildningen idag. Läs mer här.