• Vårt erbjudande
  • Insights
  • Karriär
  • Press & nyheter
  • Om oss

Newsec har hjälpt Coop med rekryteringslösningar

Newsec hjälpte Coop Butiker & Stormarknader med rekrytering och interimslösningar under expansiv fas.

19 MAJ 2023

 ▪ 2 Min lästid

Henrik Hemminger

Head of Recruitment & Interim Solutions, Advisory in Sweden

+46 706 02 58 42

E-mail

Helena Salomonsson

Area Manager, Advisory in Sweden

+46 708 19 69 26

E-mail

Dela

Location

Stockholm, Sweden

Client

Coop

Status

completed

Coop Butiker & Stormarknader har varit, och befinner sig fortfarande, i en expansiv fas och förstärker sin organisation över flera regioner. Därför vände man sig till Newsec för hjälp med att hitta rätt kompetens.

Newsec har hittills hjälpt oss att rekrytera både Etableringsansvarig och Projektledare. Vi upplevde att de kunnigt satte sig in i våra behov och var lyhörda för våra önskemål. De vågade och hade kompetensen att söka och tänka brett och kom med en bra bredd på kandidater som möjliggorde för oss att hitta rätt personer. Vi uppskattade också att de lade stor vikt vid att skapa en bra relation med kandidaterna och löpande höll dem informerade om status i processen. Kort sagt vi upplevde att vi fick professionellt stöd och hjälp i att hitta rätt personer till våra tjänster

ANDERS ROVÉR, CHEF STRUKTUR & ETABLERING, COOP SVERIGE

Newsecs inledande uppdrag gick ut på att rekrytera en etablerare och en byggprojektledare till teamet i Stockholm.Coop har därefter återkommit med ytterligare två rekryteringsförfrågningar.

Nyckeln till effektiva och lyckade processer är en nära dialog och en förståelse för kundens behov. Detta har fungerat mycket bra i samarbetet med Coop där vi fungerat som rådgivare såväl som leverantör. Efter två lyckade rekryteringar fick Newsec fortsatt förtroende med två nya uppdrag som pågår under hösten 2018: att rekrytera en Chef för Hyresgästrepresentation och en Hyresgästförhandlare.

Senaste case

Få de senaste insikterna direkt i din inbox

Anmäl dig för att få nyheter och relevanta insikter från Newsec (på engelska). Vi kommer inte höra av oss mer än nödvändigt.