• Vårt erbjudande
  • Insights
  • Karriär
  • Press & nyheter
  • Om oss

Marknadsrapport Projekt November 2023

Att navigera i Sveriges bygglandskap kräver omfattande och aktuell information. Prenumerera på Marknadsrapport Projekt, som distribueras två gånger om året, för att få en helhetsbild.

Ur rapporten

Den totala transaktionsvolymen har hittills i år uppgått till knappt 90 miljarder SEK. Volymen är ungefär 56% lägre jämfört med samma period föregående år. Transaktionsvolymen under 2023 har hittills visat mycket svaga siffror då köpare och säljare har det fortsatt svårt att mötas på transaktionsmarknaden. Transaktionsvolymen för november månad är på nivåer i linje med nivåerna under finanskrisen. Under 2023 har de internationella investerarna fortsatt att utöka sina marknadsandelar då de har stått för cirka 32% av transaktionsvolymen hittills i år, vilket kan jämföras med 22% av transaktionerna för samma period förgående år.

Om Marknadsrapport Projekt

Att navigera i Sveriges bygglandskap kräver omfattande och aktuell information. Marknadsrapport Projekt, som distribueras två gånger om året, ger den helhetsbild du söker:

  • Helhetsbild: Få en samlad översikt över både pågående och kommande byggprojekt i Sverige, oavsett fastighetssegment.
  • Nyckeldetaljer: Varje projekt detaljeras med plats, byggherre, byggstart, byggvärde, projekttyp och startdatum, vilket ger dig all den information du behöver för att fatta informerade beslut.
  • Brett segmentomfång: Rapporten täcker ett brett spektrum av fastighetssegment, från kontor och bostäder till handel, logistik, samhällsfastigheter och hotell.
  • Expertanalys: Tillsammans med Byggfakta har vi granskat viktiga data som plats, läge, projekttyp, byggherre, byggstart, byggkostnad och yta BTA, vilket ger dig en fördjupad förståelse av varje projekt.

Newsecs Marknadsrapport Projekt erbjuder en oöverträffad inblick i Sveriges byggprojekt, och är ett ovärderligt verktyg för alla som är engagerade i bygg- och fastighetssektorn. Prenumerera för att säkerställa att du inte missar någon viktig uppdatering.

FFör att kostnadsfritt prova vår portal för marknadsrapporter, kontakta Fredrik Sinclair fredrik.sinclair@newsec.com.

Detaljer

Publiceringsdatum

231211

Språk

Svenska

Tags

Senaste rapporter

Få de senaste insikterna direkt i din inbox

Anmäl dig för att få nyheter och relevanta insikter från Newsec (på engelska). Vi kommer inte höra av oss mer än nödvändigt.