• Vårt erbjudande
  • Insights
  • Karriär
  • Press & nyheter
  • Om oss

Våra affärsområden

Investment Management (Kapitalförvaltning)

Vi agerar som en lokal representant eller partner för investerare. Vi erbjuder er ett unikt team av experter, inom både Investment Management och Asset Management, som levererar och säkerställer att din portfölj presterar under hela investeringsperioden. Våra tjänster innefattar förvärv, kapitalförvaltning, tillgångsförvaltning och avyttring.

Property Asset Management (Fastighets- och tillgångsförvaltning)

Vi erbjuder heltäckande portföljförvaltning och kan hjälpa dig med allt från praktiska tekniska tjänster till strategisk analys och planering. Vi använder oss av beprövade och strukturerade processer som säkerställer en effektiv och säker förvaltning. Tjänsterna omfattar kapitalförvaltning, finansiell förvaltning, kommersiell förvaltning, teknisk förvaltning och tekniska tjänster.

Advisory (Rådgivning)

Vi erbjuder skräddarsydda och specialiserade rådgivningstjänster för fastighetsägare och hyresgäster. Genom vår långa och breda erfarenhet kan vi erbjuda en rad olika tjänster oavsett om ni vill lära er mer om aktuella marknadstrender och data, få hjälp med att köpa eller sälja en fastighet eller uppdatera värderingen av er portfölj. Våra områden innefattar transaktioner, värdering, research & strategisk analys, corporate real estate (fastighetstjänster för företag), rekrytering/executive search & interimslösningar samt public affairs.

Energy Transition (Energiomställning)

Vi erbjuder finansiell och strategisk rådgivning inom förnybar energi, bredare energiomställning och infrastruktur. Tjänsterna omfattar M&A (sälj- och köpsida), rådgivning om kapitalanskaffning och kapitalstrukturering, Power Purchase Agreements/kraftköpsavtal (PPA) och annan strukturering av kraftköp och försäljning.

Digital Accelerator (Digital omställning)

Vi hjälper fastighetsägare att hålla jämna steg med den digitala omvandlingen av sina fastigheter. I den digitala omvandlingen är fastigheter en viktig del av den smarta och hållbara staden i allt från energisystem till logistik, leveranser och mobilitetstjänster.

Fokus för den digitala fastigheten är att etablera ett säkert tekniskt nätverk och övervakningsinfrastruktur, integrera med befintliga fastighetsautomationssystem och skapa en digital kopia och datamodell av fastigheten.