Karriär

Att jobba på Newsec innebär att du får arbeta tillsammans med de främsta specialisterna på norra Europas fastighetsmarknad. Med ovärderlig kompetens och stort engagemang finner du medarbetare som tar sig an utmaningar tillsammans för att uppnå bästa resultat. Hos oss blir du del i ett innovativt och entreprenöriellt företag som ständigt strävar efter att utveckla våra erbjudanden, våra medarbetare och vår organisation. Newsec har en väl definierad värdegrund, där medarbetaren utgör hjärtat i verksamheten. Vi strävar efter att bygga en känsla av laganda och är stolta över att ha hög medarbetarnöjdhet och en personalstyrka med både erfarna experter och unga talanger.

I den årliga fristående medarbetarundersökningen ”Great Place to Work” har Newsec sedan 2010 rankats som en av Sveriges bästa arbetsplatser.

Vill du bli en del av teamet eller är du bara nyfiken? Här kan du komma i kontakt med oss och läsa om våra lediga tjänster.

Karriärföretag 2022

  • Excellens Viljan och förmågan att leverera lösningar och tjänster av högsta kvalitet – som överträffar såväl kundens högsta förväntningar som konkurrenternas yttersta förmåga.
  • Integritet Förmågan att säkerställa att varje kunds integritet upprätthålls till 100%, att varje uppdrag genomförs med kundens bästa för ögonen – att alltid arbeta med hög affärsetik och moral.
  • Innovation Viljan och förmågan att söka, hitta och pröva nya lösningar, att leda utvecklingen av nya tjänster och erbjudanden – att våga agera otraditionellt.

Våra medarbetare är hjärtat I vår verksamhet

Vi arbetar för att våra medarbetare ska trivas och växa på jobbet. Det är viktigt för oss att Newsec upplevs som en rolig och utvecklande arbetsplats där kompetens och samarbetsvilja värdesätts.

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Vill du bli en del av vårt team?

I vår rekryteringsportal kan du hitta information om lediga tjänster, läsa vad våra medarbetare säger om att arbeta på Newsec samt ladda upp din CV.

Våra kärnvärden

”Passion för kollegor och kunder” definierar vår filosofi och vårt beteende mot varandra och våra kunder. En god företagskultur behöver en uppsättning underliggande värderingar. 

Alessandra Kvarforth Buonfiglio Head of Human Resources, Newsec Property Asset Management in Sweden +46 708 44 30 33
Henrik Hemminger Head of Recruitment & Interim Solutions, Newsec Advisory in Sweden