• Vårt erbjudande
  • Insights
  • Karriär
  • Press & nyheter
  • Om oss

Digitalisera fastigheter

Digitalisering är en förutsättning för en mer hållbar byggd miljö och datadriven kontroll över kostnader samt vägledning för investeringar

Digitalisera fastigheter

Digitaliseringen av fastighetssektorn är både en ekonomisk nödvändighet och en viktig del av att möta globala hållbarhetsmål.

Från energisystem till logistik, leveranser och mobilitetstjänster – Newsec tillhandahåller ramverket för att planera, specificera och leverera en digital byggnad. Vi använder etablerad teknik och beprövade plattformar och levererar en digital strategi som tar hänsyn till hela det digitala ekosystemet.

Vill du dra nytta av alla fördelar med att digitalisera din fastighet? Saknar du tid och resurser för att få ut det bästa av digitaliseringen, fatta rätt beslut och välja rätt tekniska lösningar?

Med vår infrastruktur och övervakning kan fastighetsägare få datadriven analys med insikter om kostnader och energiförbrukning, förbättringspotential samt möjligheter till effektiv batteri- och laddningsinfrastruktur.

För att förenkla förvaltning och effektiviseringsåtgärder skapar vi en digital tvilling, en digital kopia och datamodell av en fastighet.

Vill du veta mer?

Christoffer Börjesson

Christoffer Börjesson
Managing Director, Digital Accelerator
christoffer.borjesson@newsec.com
+46 70 274 00 05

Få de senaste insikterna direkt i din inbox

Anmäl dig för att få nyheter och relevanta insikter från Newsec (på engelska). Vi kommer inte höra av oss mer än nödvändigt.