ADVISORY

Newsec erbjuder skräddarsydda och högspecialiserade rådgivningstjänster för fastighetsägare och hyresgäster

Skräddarsytt och högspecialiserat

Newsec erbjuder skräddarsydd och högspecialiserad fastighetsrådgivning till fastighetsägare och hyresgäster. Genom mångårig och bred kunskap kan vi erbjuda ett brett utbud av tjänster oberoende av om du är ute efter en analys av marknadstrender, stöd i samband med avyttring eller förvärv av en fastighet eller ett bestånd, en uppdaterad värdering av din fastighetsportfölj eller råd kring politiska beslutsprocesser i markutvecklingsfrågor.

När du vänder dig till Newsecs rådgivningsteam kan du räkna med att få en engagerad partner som anpassar sig efter dina specifika behov. Bland våra kunder finns många relationer som sträcker sig över flera år.

Newsec har en väl definierad värdegrund, där medarbetaren utgör hjärtat i verksamheten. Med ovärderlig kompetens och stort engagemang finner du medarbetare som tar sig an utmaningar tillsammans för att uppnå bästa resultat.

Vi strävar efter att bygga en känsla av laganda och är stolta över att ha hög medarbetarnöjdhet och en personalstyrka med både erfarna experter och unga talanger. I den årliga fristående medarbetarundersökningen ”Great Place to Work” har Newsec sedan 2010 rankats som en av Sveriges bästa arbetsplatser.

Här kan du läsa mer om vilka tjänster vi erbjuder inom Advisory.

Capital Markets Läs mer
Uthyrning Läs mer
Värdering Läs mer
Strategisk analys Läs mer
Corporate Solutions Läs mer
Rekrytering & interimslösningar Läs mer
Public Affairs Läs mer

Har du frågor om Advisory?

Läs Newsecs integritetspolicy

Max Barclay Head of Newsec Advisory +46 708 44 30 65
Anders Jörnsköld Deputy Head of Newsec Advisory in Sweden +46 708 24 40 10