Rekrytering & interimslösningar

Recruitment & Interim Solutions

Vi kan fastighetsbranschen

Newsec erbjuder kompetensförsörjning inom fastighet- och samhällsbyggnadssektorn. Med djup branschförståelse, lång erfarenhet och brett kontaktnät är vi branschens ledande bolag inom executive search och uthyrning av interimskonsulter. Främst hjälper vi våra kunder att hitta rätt medarbetare till ledningsgrupp – såväl VD som seniora specialister.

Vi lägger stor vikt vid att förstå våra enskilda kunders personalbehov och kan stötta med rekrytering, second opinion, tester och att matcha rätt konsult för inhyrning. För oss är en god kandidatupplevelse grundläggande och vi är måna om att du som kund kan fokusera på din verksamhet, även när det är dags att rekrytera. Struktur och tydlig kommunikation präglar därmed samtliga delar av våra processer.

Vi har tillsatt roller såsom VD, COO, CFO, regionchef, affärsområdeschef, projektchef, teknisk chef, affärsutvecklingschef samt tjänster inom uthyrning och fastighetsförvaltning.

 
  • Marknadsledande expertis Tack vare djup kunskap om fastighetssektorn och ett brett nätverk är vi väl positionerade att hitta rätt talang för din verksamhet
  • Fyller vakanser Newsec kan hjälpa ditt företag att hitta rätt personer
  • Interima lösningar Vi har en svårslagen meritlista avseende interima lösningar av högsta kvalitet

Referenscase

0
medarbetare
0
rekryteringar
0
kunder

Har du frågor om rekrytering och interimslösningar?

Henrik Hemminger Head of Recruitment & Interim Solutions, Newsec Advisory in Sweden
Helena Salomonsson Area Manager, Newsec Advisory in Sweden +46 708 19 69 26
Fastighetstransaktioner Läs mer
Värdering Läs mer
Research Läs mer
Uthyrning Läs mer
Corporate Real Estate Läs mer
Public Affairs Läs mer