Property Asset Management

Nordens största team av specialister

Med regionens största team av specialister erbjuder vi förvaltning och förädling av fastigheter med fokus på värdeutveckling, ökad direktavkastning, nöjda hyresgäster och bättre miljö.

Inom Property Asset Management arbetar vi med skräddarsydda lösningar och dedikerade team med gedigen kunskap och lång erfarenhet. Vår metodik baseras på beprövade och strukturerade kvalitets- och miljöcertifierade processer, vilket ger trygg och hållbar förvaltning. Tillsammans med våra kunder definierar vi målsättningar för fastighetens förvaltning och driftnetto samt hur vi ska sköta löpande rapportering och uppföljning.

Newsec har en väl definierad värdegrund, där medarbetaren utgör hjärtat i verksamheten. Med ovärderlig kompetens och stort engagemang finner du medarbetare som tar sig an utmaningar tillsammans för att uppnå bästa resultat.

Vi strävar efter att bygga en känsla av laganda och är stolta över att ha hög medarbetarnöjdhet och en personalstyrka med både erfarna experter och unga talanger. I den årliga fristående medarbetarundersökningen ”Great Place to Work” har Newsec sedan 2010 rankats som en av Sveriges bästa arbetsplatser.

Här kan du läsa mer om vilka tjänster vi erbjuder inom Property Asset Management.

Tillgångsförvaltning Läs mer
Ekonomisk förvaltning Läs mer
Kommersiell förvaltning Läs mer
Teknisk förvaltning Läs mer
Teknisk fastighetsdrift Läs mer
Energi och hållbarhet Läs mer
Projekt och projektering Läs mer

Har du frågor om Property Asset Management?

Eric Johansson Chief Business Officer, Head of PAM & Managing Director at PAM in Sweden +46 08 454 54 00
Hanna Zachrisson Head of Sales, Newsec Property Asset Management in Sweden +46 732 32 58 22