Om oss

Om Newsec

Newsec erbjuder fastighetsägare, investerare och hyresgäster ett brett utbud av tjänster inom förvaltning (Property Asset Management) och rådgivning (Advisory).

Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt bolag med ca 2 000 medarbetare fördelade på samtliga sju länder i Norden och Baltikum. Newsec har ca 650 miljarder kronor under förvaltning, tecknar årligen hyresavtal om ca 1,6 miljoner kvadratmeter, genomför transaktioner om ca 76 miljarder kronor och värderar fastigheter till ett underliggande värde av ca 1 880 miljarder kronor.

Tack vare stora volymer, lokal närvaro samt bredd och djup inom olika verksamheter har Newsec unik kunskap om fastighetsmarknaden i norra Europa. Newsec är med i BNP Paribas Real Estate Alliance vilket ger oss tillgång till ett internationellt nätverk av potentiella kunder och samarbetspartners.

Om Stronghold Invest

Newsec ägs av Stronghold Invest, ett aktivt ägarbolag som investerar i och utvecklar fastighetsföretag i norra Europa. Genom Stronghold får Newsec tillgång till ett aktivt nätverk av relevanta företag och kompetenser samt finansiell stabilitet. Stronghold har idag, genom sina innehav, en omsättning på mer än 160 miljoner Euro och fler än 2000 medarbetare. Läs mer om Stronghold Invest. 

0 MDKR
värderingar
0 MDKR
Transaktioner
0 MDKR
under förvaltning
0
medarbetare

Property Asset Management

Med regionens största team av specialister erbjuder vi förvaltning och förädling av fastigheter med fokus på värdeutveckling, ökad direktavkastning, nöjda hyresgäster och bättre miljö. Vi arbetar med skräddarsydda lösningar och dedikerade team. Vår metodik baseras på beprövade och strukturerade kvalitets- och miljöcertifierade processer, vilket ger trygg och hållbar förvaltning.

Advisory

Newsec erbjuder skräddarsydd och högspecialiserad fastighetsrådgivning till fastighetsägare och hyresgäster. Vi kan erbjuda analyser av marknadstrender, stöd i samband med avyttring eller förvärv av en fastighet eller ett bestånd, uppdaterade värderingar av din fastighetsportfölj eller råd kring politiska beslutsprocesser i markutvecklingsfrågor.

Passion för kollegor och kunder

”Passion för kollegor och kunder” definierar vår filosofi och vårt beteende mot varandra och våra kunder. En god företagskultur behöver en uppsättning underliggande värderingar.

Vi lever som vi lär

I den årliga fristående medarbetarundersökningen ”Great Place to Work” har Newsec sedan 2010 rankats som en av Sveriges bästa arbetsplatser. 

Förvärv

Förvärv är en viktig del av vår tillväxtstrategi och vi letar kontinuerligt efter entreprenörer, företagsledare och ägare av välskötta företag med stark närvaro på sina marknader.

Letar du efter Newsecs varumärkesprofil?

Här finner du vår designmanual.