Pressrum

Alecta förlänger med Newsec

Newsec har förvaltat fastigheter åt Alecta sedan 2007 och givet sin position som en av Sveriges största fastighetsägare är de en av Newsecs mest betydande kunder.

”Alecta är en långsiktig och stabil kund och vi är otroligt taggade och stolta att få fortsätta samarbetet. Med en så professionell och kompetent beställare blir vi hela tiden utmanade att tänka nytt och jobba smartare. Att vi redan nu har omförhandlat avtalet är ett kvitto på hur bra samarbetet fungerar och att vår leverans håller hög kvalitet. Det här är jättekul”, säger Mattias Johansson, chef Newsecs svenska förvaltningsverksamhet.

Alectas portfölj består framförallt av kontorsfastigheter, handelsplatser och bostäder och uppdraget sysselsätter omkring 40 medarbetare hos Newsec.

”För att nå full potential i våra fastighetsinvesteringar är det viktigt för Alecta att samarbeta med en ansvarsfull förvaltare. Därför är det positivt för oss och för våra kunder att vi förlänger samarbetet med Newsec. Jag ser fram emot ett fortsatt gott samarbete”, säger Fredrik Palm, chef Fastigheter, Alecta.

< Tillbaka

Kontakt

Annika Wahlund Communication Manager