Pressrum

Fredrik Tångstedt ny senior värderare hos Newsec

Fredrik Tångstedt

Fredrik Tångstedt ansluter till Newsec som senior värderare. Fredrik ett långt förflutet som senior värderare hos Cushman & Wakefield, senast som Deputy Head of Valuation.

”Fredrik är en mycket erfaren värderare. Det känns otroligt roligt att vi fortsätter att rekrytera toppnamn till vårt värderingsteam på Newsec. Jag upplever att i takt med att vi har vuxit och har ännu större tillgång till information så ökar efterfrågan på våra tjänster och analyser”, säger Ulrika Lindmark, Head of Valuation & Strategic Analysis, Newsecs svenska rådgivningsverksamhet.

Fredrik Tångstedt kommer närmast från en roll som affärsutvecklare på Magnolia Bostad och är auktoriserad värderare samt MRICS.

”Ser fram emot att komma tillbaka till konsultsidan och ansluta till ett rådgivningsbolag som jobbar både brett och djupt med alla segment. Jag upplever att Newsec ligger i framkant i branschen och det ska bli riktigt stimulerande att få vara del av den miljön”, säger Fredrik Tångstedt, director, Newsecs svenska rådgivningsverksamhet.

< Tillbaka

Kontakt

Annika Wahlund Head of Press, Newsec Advisory
Ulrika Lindmark Head of Valuation & Strategic Analysis, Newsec Advisory in Sweden