Pressrum

Newsec hyr ut till A-Train i World Trade Center

Newsec har på uppdrag av tjänstepensionsbolaget Alecta tecknat ett sjuårigt hyresavtal med A-Train AB. Avtalet gäller från september 2020 och omfattar 950 kvadratmeter i World Trade Center på Klarabergsviadukten i Stockholm.

World Trade Center har ett ypperligt läge med direkt tillgång till kommunikationer som tåg, buss och tunnelbana samt Arlanda express. I fastigheten finns ett brett serviceutbud med restauranger, caféer, gym, konferens- och eventlokaler.

”Tack vare gott samarbete och ett starkt team har Newsec kunnat leverera ett långt hyresavtal med en stabil hyresgäst åt fastighetsägaren redan ett drygt halvår innan inflyttning. Vi vill även passa på att välkomna A-Train som ny hyresgäst i World Trade Center”, säger Marie Eriksson, uthyrningsansvarig, Newsecs svenska förvaltningsverksamhet.

A-Train äger och driver Arlanda Express. Planlösningen i lokalen anpassas efter företagets behov och ytskikten renoveras.

”För Arlanda Express är det viktigt att all personal, såväl administrativ som operativ, samlas på ett och samma ställe. Det känns därför mycket bra att flytta till nya fräscha lokaler i World Trade Center samtidigt som vi behåller närheten till verksamheten och våra tåg”, säger Magnus Zetterberg, vd, A-Train.

< Tillbaka

Kontakt

Martin Becker Bauer Communication Manager, Newsec Property Asset Management
Marie Eriksson Head of Leasing, Newsec Property Asset Management in Sweden