Pressrum

Newsec nyanställer stort - förstärker inom projekt

Newsec har sett en växande efterfrågan på projektuppdrag och har därför valt att satsa på ytterligare kompetens för att förstärka teamet viktig erfarenhet. I Stockholm har Newsec nyanställt tre projektledare: Tomas Öst, som närmast kommer från ICA; John Dervinger, som närmast kommer från Akademiska Hus och Mikael Kaaree, som närmast kommer från Erfator Projektledning AB. I Göteborg anställs Andreas Wilander som projektchef. Andreas kommer närmast från Kungälvs Kommun.

”Vi har sett hur det här området är mer och mer efterfrågat bland våra kunder som vill kunna få hjälp med helhet och koordinering av projekt och stöd i hur man kan tänka kring komplexa processer. Därför är det här viktiga tillskott till vårt team och vi hälsar Tomas, John, Mikael och Andreas varmt välkomna!” säger Mattias Johansson, chef Newsecs svenska förvaltningsverksamhet.

Samtliga har erfarenhet från liknande verksamheter och har arbetat med allt från butiksanpassningar, LoU-upphandlingar och bostadsprojekt. Alla fyra tillträder sina positioner under hösten.

< Tillbaka

Kontakt

Annika Wahlund Communication Manager