Pressrum

Newsec rådgivare när Stordalen öppnar nytt i Sundsvall

Fastigheten ligger vid Selångerån i ett attraktivt läge som är föremål för flera byggplaner och håller på att bli en förlängning av Sundsvalls stadskärna. Projektet är en del i att urbanisera och populera de centrala delarna av Sundsvall, en utveckling som Diös vill driva tillsammans med staden.

”Det har varit jättekul att arbeta med Diös i det här spännande projektet. Nya byggnader är alltid speciella och det här områdets dynamiska karaktär gör det särskilt intressant. Vi tror att Petter A Stordalen är helt rätt entreprenör att förvalta läget och kommer som vi förstår det att satsa på ett riktigt fullservice-upplägg. Vi känner oss väldigt stolta över att ha varit delaktiga i den här affären”, säger Maria Krumlinde, ansvarig uthyrning, Newsecs svenska rådgivningsverksamhet.

”Vi ser stora möjligheter med att vara med och utveckla centrala Sundsvall. Det är en del av vår strategiska inriktning kring stadsutveckling. Att göra detta tillsammans med en samarbetspartner som Nordic Choice Hotels är både spännande och en stor drivkraft till att kunna genomföra våra planer. Nu fortsätter vi utveckla Riverside tillsammans med Sundsvalls kommun, Nordic Choice Hotels och andra aktörer, säger Lars-Göran Dahl, chef affärsutveckling, Diös Fastigheter.

< Tillbaka

Kontakt

Annika Wahlund Communication Manager