Pressrum

Newsec rådgivare vid försäljningen av en kontors- och lagerfastighet i Göteborgsregionen

Newsec har varit säljrådgivare när Valvbron Fastigheter AB förvärvar en kontors- och lagerfastighet i Norra Varla industriområde i Kungsbacka.

”Tack vare ett långt hyresavtal med en stark hyresgäst har många förvaltande bolag visat intresse i samband med den här försäljningen, vilket visar på marknadens stora intresse för kommersiella fastigheter i bra lägen”, säger Mattias Andersson, Head of Capital Markets Mid Cap, Newsecs svenska rådgivningsverksamhet.

Fastigheten Varla 2:350 uppfördes 1992 och har en total area om 1 770 kvadratmeter. Kontor utgör 680 kvadratmeter och resterande ytor är lager och produktion.

”Det är givetvis roligt för nyetablerade Valvbron Fastigheter att vi, i tuff konkurrens, lyckats förvärva denna fastighet med såväl bra läge som en stark hyresgäst. Jag ser mycket fram emot ett långsiktigt samarbete med vår nya hyresgäst och gläds åt att ytterligare en fin fastighet nu adderas till vår växande fastighetsportfölj i Göteborgsregionen, säger Martin Svahn, vd och ägare, Valvbron Fastigheter AB.

< Tillbaka

Kontakt

Annika Wahlund Head of Press, Newsec Advisory
Mattias Andersson Head of Capital Markets Mid Cap, Newsec Advisory in Sweden