Pressrum

Newsec stärker rådgivningsteamet

Newsec stärker rådgivningsteamet och sitt erbjudande med flertalet starka rekryteringar. Affärsområdet Valuation, Research & Strategic Analysis utökar med sju nya medarbetare.

Efterfrågan på väl underbyggda värderingar och analyser ökar, stort fokus läggs också på stärkt hållbarhets- och digitaliseringserbjudande, ett perspektiv som efterfrågas av allt fler kunder.

”Behovet av väl underbyggda värderingar och analyser har ökat ytterligare i dessa turbulenta tider och vi fortsätter den sedan många år inslagna banan att anställa ännu fler duktiga medarbetare. Under senaste kvartalet har vi anställt inte mindre än sju nya medarbetare till kontoren i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi byter också namn på affärsområdet och lägger till research för att tydligare visa vilken typ av uppdrag vi gör”, säger Ulrika Lindmark, Head of Valuation, Research & Strategic Analysis på Newsec.

De nya medarbetarna tillhör affärsområdet Valuation, Research & Strategic Analysis, som i Sverige består av 35 värderare och analytiker och leds av mångåriga medarbetaren och branschprofilen Ulrika Lindmark.

Astrid von Oldenskiöld, MRICS och auktoriserad värderare, kommer närmast från Savills.

Fredrik Borg Andersson, värderare, kommer närmast från CBRE.

Katja Melnikova, analytiker, kommer närmast från Nordea Equity Research.

Johan Rydholm, värderare, kommer närmast från Stockholmshem.

Josefin Jangälv, analytiker, kommer närmast från Vindex.

Fredric Andersson, värderare, Civilingengör Lantmäteri LTH.

Sally Johansson, Master i Real Estate and Construction, KTH.

< Tillbaka

Kontakt

Elin Edelström Head of Marketing & Communications, Sweden
Ulrika Lindmark Head of Valuation & Strategic Analysis, Newsec Advisory in Sweden