Pressrum

Newsec storsatsar på Investment Management – gör stjärnrekrytering

Vilhelm Isberg

Newsec växlar upp inom Investment Management och tar in Vilhelm Isberg för att leda det svenska teamet. Erbjudandet inom Investment Management kombinerar kompetens från bolagets specialister inom såväl fastighetsrådgivning som förvaltning över landsgränserna.

”Investment Management är The Full Service Property House i sin renaste form. Grundtanken med vårt unika upplägg är att du som kund kan fokusera på att investera och sedan tar vi hand om resten, hela värdekedjan från ax till limpa. Vi är mycket glada över att Vilhelm har valt att återvända till Newsec. Vi har höga ambitioner för vår Investment Management-satsning och med Vilhelm i spetsen kan vi fortsätta att växa ännu mer”, säger Max Barclay, Nordenchef för Newsecs rådgivningsverksamhet.

Vilhelm Isberg har tidigare arbetat inom Newsecs svenska förvaltningsverksamhet och dessförinnan på JLL. Vilhelm kommer närmast från en roll som vd för Savills Förvaltnings AB.

”Kombinationen av en unik närvaro i Norden och Baltikum i förening med det breda tjänsteutbudet gör Newsecs erbjudande inom Investment Management till en mycket intressant produkt. Med min bakgrund från förvaltning på Savills, Newsec och JLL kommer jag att bidra med best practice från värdedrivande förvaltning. Jag ser fram emot att vara en del av Newsec igen och den personliga utveckling som det innebär”, säger Vilhelm Isberg, tillträdande Head of Investment Management, Newsec.

Vilhelm tillträder senast 17 augusti.

< Tillbaka

Kontakt

Annika Wahlund Head of Press, Newsec Advisory
Max Barclay Head of Newsec Advisory