Pressrum

Newsec utökar Mid Cap-satsningen till Stockholm

Mikael Ortolanis

Newsecs svenska rådgivningsverksamhet expanderar satsningen på Mid Cap-segmentet och har rekryterat Mikael Ortolanis som transaktionsrådgivare med fokus på transaktioner upp till 100 miljoner kronor i Stockholm och Mälardalen.

”Vi har utökat transaktionsteamet i Stockholm som fokuserar på Large Cap med fyra personer de senaste månaderna. Med Mikael etablerar vi nu även i Stockholm en enhet vars fokus är på transaktioner under 100 miljoner kronor, vilket blir ett bra komplement”, säger Dan Sandstedt Head of Capital Markets, Newsecs svenska rådgivningsverksamhet.

Mikael har flera års erfarenhet av fastighetsbranschen och känner den lokala marknaden väl. Han har en civilingenjörsexamen i bygg- och fastighetsekonomi från KTH och en bakgrund som fastighetsmäklare, bland annat från Eklund Stockholm New York och via egna bolag.

”Vi är väldigt glada att hälsa Mikael välkommen. Genom den här rekryteringen kan vi befästa vår marknadsposition och möta behovet av kvalificerad transaktionsrådgivning i Mid Cap-segmentet även i Stockholm och Mälardalen där efterfrågan på våra tjänster är stor, säger Mattias Andersson, Head of Capital Markets Mid Cap, Newsecs svenska rådgivningsverksamhet.

< Tillbaka

Kontakt

Annika Wahlund Head of Press, Newsec Advisory
Mattias Andersson Head of Capital Markets Mid Cap, Newsec Advisory in Sweden