Pressrum

Newsec växer inom värdering – gör senior dubbelrekrytering

Marielle Almgren & Bente Sköld

Newsec förstärker värderingsteamet med ytterligare två seniora auktoriserade värderare, Marielle Almgren och Bente Sköld ansluter bägge som Associate Directors. Sammanlagt har Newsecs svenska rådgivningsverksamhet nu 32 medarbetare inom värdering och strategisk analys fördelade över hela landet.

I teamet finns 18 värderare som är auktoriserade genom Samhällsbyggarna och tio värderare som är certifierade via den internationella organisationen RICS.

”Genom vår närvaro i samtliga nordiska och baltiska länder har vi tillgång till information om fastighetsmarknaden i hela regionen. Det medför ett stort tryck på våra värderings- och analystjänster och vi är därför mycket nöjda över att kunna rekrytera fler kompetenta och erfarna medarbetare till Newsec. Vi planerar dessutom att fortsätta växa teamet ytterligare under året”, säger Ulrika Lindmark, chef för värdering och strategisk analys, Newsecs svenska rådgivningsverksamhet.

Marielle Almgren kommer närmast från en roll som värderare på Savills och har även tidigare erfarenhet inom bland annat förvaltning via Real Competence. Dessförinnan har Marielle arbetat med transaktioner och affärsutveckling på Kungsleden under många år.

”Jag är glad över att vara på plats hos Newsec, ett bolag med starkt kundfokus som jag länge har respekterat. Jag känner mig hemma i Newsecs företagskultur som genomsyras av gemenskap och nytänkande, men även den entreprenöriella andan och företagets nordiska fokus tilltalar mig mycket. Ser fram emot att hitta nya affärsmöjligheter tillsammans med våra kunder och det stora teamet av skickliga kollegor”, säger Marielle Almgren, Associate Director, Newsecs svenska rådgivningsverksamhet.

Även Bente Sköld kommer närmast från Savills där hon har arbetat med större värderingsuppdrag bland annat med fokus på Norrland. Bente har tidigare varit värderingsansvarig på Norrporten och Castellum samt har en lång bakgrund inom värdering från Cushman & Wakefield/DTZ. Bente tillträder sin nya tjänst på Newsec 1 juni.

"Jag ser mycket fram emot att ansluta till Newsec, att få vara med och bidra till värderingsavdelningens fortsatta utveckling och skapa nya affärsmöjligheter. Jag lockades särskilt av att Newsec är en välrenommerad aktör där jag blir del av ett stort och erfaret team och dessutom får återse flera tidigare kollegor”, säger Bente Sköld, Associate Director, Newsecs svenska rådgivningsverksamhet.

Ravi Barot och Madeleine Hammarstrand är dessutom nya Associates i teamet baserade i Stockholm respektive Göteborg. Ravi har en masterexamen inom finans från IE Business School i Madrid. Till sommaren tar Madeleine examen från masterprogrammet i innovation och industriell ledning vid Handelshögskolan på Göteborgs universitet.

< Tillbaka

Kontakt

Annika Wahlund Head of Press, Newsec Advisory
Ulrika Lindmark Head of Valuation & Strategic Analysis, Newsec Advisory in Sweden