Pressrum

Newsec växer och värvar ny kundansvarig till Folksamuppdraget

John kommer närmast från en egen konsultverksamhet och ska inom Folksamuppdraget bland annat fokusera på att ytterligare lyfta leveransen i det växande bostadssegmentet.

”Vi har ett strategiskt partnerskap med Newsec avseende förvaltningen av våra fastigheter och utvecklar detta löpande. Jag är övertygad om att John Forselius, med sin erfarenhet av affärsmässig förvaltning av både bostäder och lokaler, i kombination med sitt ledarskap, kommer att bidra till och leda den utvecklingen. Vi på Folksam är glada att kunna knyta John till vårt framgångsrika team”, säger Lars Johnsson Fastighetsdirektör på Folksam.

John Forselius har lång branscherfarenhet och djup kunskap inom förvaltning med tidigare positioner på AP Fastigheter, Vasakronan och som vd på Dombron (nuvarande Rikshem). John blir därmed en stor tillgång i det nära upparbetade samarbetet mellan Newsec och Folksam.

”Vi är otroligt stolta över det framgångsrika samarbetet med Folksam och upplever att våra organisationer har utvecklat ett riktigt partnerskap där vi tillsammans löser problem och hjälper varandra. John är helt rätt person att vidareutveckla de relationerna samtidigt som vi nu lyfter ytterligare en nivå i och med att Anders kommer att jobba med att utveckla leveransen, både vad gäller befintliga och nya kunder”, säger Mattias Johansson, chef Newsecs svenska förvaltningsverksamhet.

< Tillbaka

Kontakt

Annika Wahlund Communication Manager