Pressrum

Ny Deputy Head of Capital Markets

Jakob Westin har utsetts till Deputy Head of Capital Markets för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet. Han tillträder sin nya tjänst 1 januari 2020.

”Det känns kul och inspirerande att vara med och utveckla teamet ytterligare i kombination med ett fortsatt kund- och affärsfokus”, säger Jakob Westin, Deputy Head of Capital Markets, Newsecs svenska rådgivningsverksamhet.

Jakob har varit inom Newsec sedan 2010 och är partner i den svenska rådgivningsverksamheten. I sin nya roll kommer han att fortsätta axla ett stort affärsansvar men även bli personalansvarig för teamets Senior Associates och Associates.

”I och med Jakobs nya roll kommer jag att kunna lägga ännu mer tid åt affären, vilket jag ser framemot och definitivt kommer att komma våra kunder till gagn. Jag har alltid brunnit för hantverket och genomförandet i våra transaktioner, det är det roligaste jag vet. Vi planerar dessutom att fortsätta växa teamet med ett par seniora rekryteringar den närmaste tiden”, säger Dan Sandstedt, Head of Capital Markets & Partner, Newsecs svenska rådgivningsverksamhet.

< Tillbaka

Kontakt

Annika Wahlund Head of Press, Newsec Advisory