Pressrum

PP Pension väljer Newsec för totalförvaltningsuppdrag

PP Pensions portfölj omfattar kontors- och bostadsfastigheter i Stockholm. Uppdraget innebär att Newsec tar ett helhetsansvar för ekonomisk, kommersiell och teknisk förvaltning samt drift.

Newsec har vunnit nytt uppdrag för PP Pensions fastighetsportfölj som omfattar bostads- och kontorsfastigheter om cirka 60 000 kvm i Stockholm och Solna.  

Newsec är en mycket etablerad förvaltare. En av de främsta anledningarna till vårt val av Newsec som samarbetspartner är deras kompetenta personal ​liksom möjligheterna deras digitala plattformar erbjuder, säger Kjell Norling VD PP Pension.  

Framtidens fastighetsförvaltning präglas av en hög grad av teknik- och hållbarhetsfokus. Newsec Property Asset Management är idag näst störst i Europa, mätt i kvadratmeter under förvaltning. På bostadssidan förvaltar Newsec idag totalt 13 miljoner kvm/bostäder. 

Vi ser fram emot att ta ett helhetsgrepp och att stötta PP Pension i att nå långsiktig och maximal avkastning.Vi arbetar med hållbarhet där ekonomi, miljö och socialt ansvarstagande står i fokus, säger Eric Johansson, VD Newsec Property Asset Management Sverige.

Newsec kommer att axla helhetsuppdraget från den 1 maj 2022. 

< Tillbaka

Kontakt

Elin Edelström Communication Manager, Newsec Property Asset Management in Sweden
Eric Johansson Managing Director, Newsec Property Asset Management in Sweden