Pressrum

Tre nya medarbetare till Capital Markets på Newsec

Edon Zogaj lämnar JM efter nio år och tillträder som Director. Han kommer närmast från en roll som transaktionsansvarig för JM:s kommersiella affärs- och hyresrättsenhet. Edon har omfattande erfarenhet av affärs- och fastighetsutveckling efter att bland annat varit med och byggt upp JM:s transaktionsavdelning.

”Det känns spännande att nu få se marknaden ur ett annat perspektiv och att ansluta till Newsec som har branschens vassaste utbud av rådgivning. Med min erfarenhet från ägarsidan hoppas jag kunna bidra till att ytterligare utveckla och spetsa Newsecs erbjudande till att vara det självklara valet på marknaden när det gäller kvalificerad affärsrådgivning”, säger Edon Zogaj, Director, Newsecs svenska rådgivningsverksamhet.

Jenny Danell och Otto Perhag har anställts som Associates. Jenny kommer närmast från Hemsö där hon arbetat i tre år med transaktioner i såväl Sverige som Finland med stort fokus på samhällsfastigheter. Otto kommer närmast från Zürich där han arbetat som finansiell analytiker på bland annat EF.

”Jag är stolt över mitt team som haft en fantastisk affärskänsla och låg personalomsättning de senaste åren. Med det här tillskottet av duktiga medarbetare kommer vi att fortsätta leverera högkvalitativ rådgivning till våra kunder och stärka vårt erbjudande ytterligare. Dessutom har vi oerhört roligt tillsammans”, säger Dan Sandstedt, Head of Capital Markets, Newsecs svenska rådgivningsverksamhet.

< Tillbaka

Kontakt

Annika Wahlund Communication Manager